Ik wil reserveren

High Wine Sup-R

  • Op locatie

High Wine menu

High Wine – € 17,50 p.p.

  • 1 glas wijn (keuze uit; sauvignon blanc, chardonnay, rosé cinsault en merlot)
  • Optie Sangria tegen een meerprijs van €2,50

Gang 1 

  • Stokbrood met kruidenboter

Gang 2

  • Huisgemaakt soepje

Gang 3

  • Toastjes met beleg van verschillende favorites van onze kaart
  • Tortilla's met huisgemaakte dipsaus

Algemene info

SUP-R is een conceptstore met een in house lunchroom, fashion store en kapsalon. Deze unieke hotspot is gevestigd in een karakteristiek grachtenpand midden in het historische centrum van Delft. Loop binnen in de Fashion store en laat je verrassen door de sfeervolle lunchroom die je tegemoet loopt. Bij Sup-R geniet je van een heerlijke dagverse high wine vol met lekkers. Met een kaart veelal geïnspireerd op verschillende continenten is het smullen, kortom; een wereldse beleving. Naast de knusse lunchroom is Sup-R ook de perfecte plek om even ultiem te ontspannen. Een plek waar de nodige inspiratie kan worden opgedaan op het gebied van fashion en lifestyle. SUP-R heeft alles in huis om voor een geweldige middag te zorgen. Neem na de High Wine nog zeker een kijkje in de fashion store voor het perfecte cadeau of een trendy outfit. Helemaal toe aan een self-care dagje? Geef dan je haren een boost met een blow dry treatment in de kapsalon.

Reserveer een heerlijke High Wine bij Sup-R en shop ook nog eens met 10% korting in de concept store! Dat wil je niet missen!

Bestel de HighWine.nl Sup-R cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighWine.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

Geen reviews beschikbaar