High Wine De Kleischuur

 • Glutenvrij
 • Vega

*** BIJ DEZE LOCATIE TIJDELIJK GEEN HIGH WINE DOOR MAATREGELEN RONDOM CORONAVIRUS (COVID-19) ***

High Wine menu

High Wine – €37,50 p.p.

Een high wine bij de Kleischuur bestaat uit een proeverij van verschillende kleine hapjes in combinatie met een goed glas wijn. Tijdens deze proeverij kun je de bijzondere smaken proeven van de combinatie van wijn met bepaalde gerechtjes. Sommige smaken versterken elkaar en zorgen daardoor voor een smaakexplosie. Deze high wine is erg leuk voor de wijnkenner, maar ook voor iemand die juist kennis wil maken met de verschillende smaken. Proef en kies jouw favoriet!

Algemene info

Op een uniek plekje aan het water van de Turfsingel vind je de Kleischuur. De zijkant van het restaurant is vrijwel helemaal van glas, dus je hebt een prachtig uitzicht over de singel. Als het mooi weer is, kun je zelfs heerlijk op het terras zitten aan het water. Ondertussen maakt chef-kok Maarten Vellekoop de lekkerste gerechten voor je klaar. Alle gerechten worden bereid met seizoensproducten, zodat de smaken optimaal zijn. Daarnaast wordt er tijdens de bereiding rekening gehouden met de ecologische footprint.

Het restaurant ademt de sfeer van een gezellige woonkeuken waar je heerlijk eet, bijpraat met vrienden, een drankje drink of waar de kinderen lekker spelen. Kies jij voor de high wine? Dan krijg je heerlijke gerechtjes geserveerd bestaande uit producten uit de streek, vis van duurzame visserij en biologisch vlees. Wat je ook op je bord krijgt, bij alles staat kwaliteit, smaak en een bewuste prijs voorop.

Delen

Gasten die via HighWine.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 8.0/10
  Christa
  18-12-2019
  Het restaurant is leuk ingericht, mooi uitzicht over het water. Hele lekkere high wine met allemaal hapjes.
  Datum van mijn bezoek: 15 december 2019
  Eten & drinken
  8
  Prijs / kwaliteit
  8
  Sfeer
  8
  Service
  8