Ik wil reserveren

High Wine Fletcher Hotel-Restaurant De Mallejan

 • Op locatie

High Wine menu

High Wine – € 34,95 (2 personen)

 • 3 glazen Fletcher’s Cuvée of 3 glazen Fletcher’s Bubbels 
 • Een plateau met smakelijke bijpassende hapjes
  • Koude hapjes
  • Warme hapjes

Algemene info

Tijdens een heerlijke High Wine bij Fletcher Hotel-Restaurant De Mallejan geniet je van verschillende glazen wijn of heerlijke bubbels. Bij deze lekkere drankjes wordt een plateau met bijpassende warme en koude hapjes geserveerd. Van Old Amsterdam tot Aziatische lekkernijen en van Italiaanse ham tot oer-Hollandse bitterballen. Genieten doe je natuurlijk samen, daarom kun je nu een arrangement boeken voor € 34,95 per 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit aan tijdens je reservering! Een High Wine bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Wine voucher waarmee je een High Wine kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om direct te reserveren ontvang je gelijk met de vouchercode per mail. 

Het karakteristieke Fletcher Hotel-Restaurant De Mallejan in Vierhouten is gevestigd in een Engels landhuis en is gelegen middenin de prachtige natuur van de Veluwe. De charme van het Engelse landhuis straalt door in het sfeervolle restaurant waar je kunt genieten van smaakvolle gerechten van de gevarieerde kaart. Maar ook voor een borrel of een gezellige High Wine ben je bij dit hotel aan het juiste adres.

Bestel de HighWine.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighWine.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 8.0/10
  John
  26-01-2023
  Goede High Wine! Lekkere wijntjes en hapjes voor dat geld. We vonden het erg lekker.
  Datum van mijn bezoek: 24 januari 2023
  Eten & drinken
  8
  Prijs / kwaliteit
  8
  Sfeer
  7
  Service
  9