Ik wil reserveren

High Wine Fletcher Hotel-Restaurant Dinkeloord

 • Op locatie

High Wine menu

High Wine – € 34,95 (2 personen)

 • 3 glazen Fletcher’s Cuvée of 3 glazen Fletcher’s Bubbels 
 • Een plateau met smakelijke bijpassende hapjes
  • Koude hapjes
  • Warme hapjes

Algemene info

Tijdens een heerlijke High Wine bij Restaurant Dinkeloord bij Fletcher geniet je van verschillende glazen wijn of heerlijke bubbels. Bij deze lekkere drankjes wordt een plateau met bijpassende warme en koude hapjes geserveerd. Van Old Amsterdam tot Aziatische lekkernijen en van Italiaanse ham tot oer-Hollandse bitterballen. Genieten doe je natuurlijk samen, daarom kun je nu een arrangement boeken voor € 34,95 per 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit aan tijdens je reservering! Een High Wine bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Wine voucher waarmee je een High Wine kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om direct te reserveren ontvang je gelijk met de vouchercode per mail. 

In het prachtige natuurgebied Lutterzand en aan rivier de Dinkel is Fletcher Hotel-Restaurant Dinkeloord gevestigd. In het restaurant ben je op ieder moment van de dag van harte welkom. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijke lunch, gezellige borrel of een heerlijke High Wine. Maar ook voor een culinair diner ben je bij dit hotel aan het juiste adres. Het gastvrije personeel zal ervoor zorgen dat het je aan niets ontbreekt.

Bestel de HighWine.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighWine.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 8.0/10
  Jurgen Bergsma
  13-02-2023
  De High Wine hier is perfect! Erg lekker, voldoende hapjes en prima wijntjes. We komen graag nog eens terug!
  Datum van mijn bezoek: 11 februari 2023
  Eten & drinken
  7
  Prijs / kwaliteit
  10
  Sfeer
  7
  Service
  8