High Wine HUGH Rotterdam

  • Glutenvrij
  • Vega
  • Vegan

*** BIJ DEZE LOCATIE TIJDELIJK GEEN HIGH TEA DOOR MAATREGELEN RONDOM CORONAVIRUS (COVID-19) ***

High Wine menu

HUGH Wine – €19,50 p.p.

Wil jij een high wine doen bij HUGH Rotterdam? Tijdens deze sfeervolle proeverij wordern er drie verschillende wijnen gepresenteerd die gepaard gaan met een bijpassend mini gerechtje. De smaken van de wijn sluiten perfect aan op het hapje. Een leuke manier om kennis te maken met verschillende wijnen.

Algemene info

Hugh is een gezellig en bruisend restaurant gelegen in het Hilton hotel midden in hartje Rotterdam. Het restaurant is modern ingericht wat een reflectie is van wereldstad Rotterdam. De inspiratie komt van de steden die niet slapen: fris en energiek.

De naam van het restaurant is afkomstig van de architect van het Hilton hotel. De architect, Huig Maaskant, was de eerste niet-Amerikaan die een Hilton Hotel heeft ontworpen. De Amerikanen konden Huig niet uitspreken, wat Hugh werd. Zo kwam het restaurant op het idee van de naam.

Dit is dé plek voor een gezellige high wine. Bijpraten, een wijntje drinken met een lekker hapje erbij. HUGH houdt graag rekening met eventuele specifieke wensen voor vegan, vegetarisch, glutenvrij en zwangerschap. Geeft dit aan bij de reservering.

Bestel de HighWine.nl HUGH cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighWine.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

Geen reviews beschikbaar