Ik wil reserveren

High Wine Fletcher Hotel-Restaurant Marknesse

  • Op locatie

High Wine menu

High Wine – € 34,95 (2 personen)

  • 3 glazen Fletcher’s Cuvée of 3 glazen Fletcher’s Bubbels 
  • Een plateau met smakelijke bijpassende hapjes
    • Koude hapjes
    • Warme hapjes

Algemene info

Tijdens een heerlijke High Wine bij Fletcher Hotel-Restaurant Marknesse geniet je van verschillende glazen wijn of heerlijke bubbels. Bij deze lekkere drankjes wordt een plateau met bijpassende warme en koude hapjes geserveerd. Van Old Amsterdam tot Aziatische lekkernijen en van Italiaanse ham tot oer-Hollandse bitterballen. Genieten doe je natuurlijk samen, daarom kun je nu een arrangement boeken voor € 34,95 per 2 personen. Natuurlijk kan er ook rekening worden gehouden met (dieet)wensen. Geef dit aan tijdens je reservering! Een High Wine bij Fletcher werkt net iets anders: je koopt een Fletcher High Wine voucher waarmee je een High Wine kunt reserveren bij één van de 100 Fletcher locaties. Alle informatie om direct te reserveren ontvang je gelijk met de vouchercode per mail. 

Naast het overnachten bij Fletcher Hotel-Restaurant Marknesse, in de natuurrijke Noordoostpolder, kun je in het hotel ook genieten bij het sfeervolle à la carte restaurant van het hotel. In het restaurant kun je terecht voor een verrassende lunch, uitgebreid diner en gezellige borrel. Een bezoek aan het restaurant is perfect te combineren met een wandeling door het Rijksmonument Waterloopbos. Het à la carte restaurant de ideale locatie voor een gezellige middag of avond uit of als uitbreiding om jouw verblijf in het hotel nog onvergetelijker te maken.

Bestel de HighWine.nl Fletcher cadeaubon om iemand te verrassen.

Delen

Gasten die via HighWine.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

Geen reviews beschikbaar