High Wine Restaurant Plancius

 • Vega

High Wine menu

High Wine – €17,50 p.p.

 • 3 soorten Italiaans vlees: copa, sereno ham en chorizo 
 • 3 soorten kaas: Old Amsterdam, camembert en blauwe kaas (gorgonzola)
 • Broodmandje met tapenade van olijven en kruidenboter
 • 3 wijnen: wit, rood en rose

Elke wijn is anders, dit kan liggen aan de soort, de druif en de streek. Om deze smaken optimaal te ervaren proef je de wijn in combinatie van gerechtjes die de smaak nog beter uit laten komen. Een high wine is voor een leuke manier om kennis te maken met verschillende wijnsoorten.

Algemene info

In het hart van de prachtige Amsterdamse Plantage buurt vind je restaurant Plancius. Je kunt jouw high wine goed combineren met een bezoekje aan de buren: tegenover het restaurant zit dierentuin Artis en direct ernaast dit het Verzetsmuseum. Het restaurant heeft een bijzonder uiterlijk. Het historische pand heeft veel historische details, terwijl de inrichting juist heel modern en gezellig is. Je kunt hier ontbijten, uitgebreid lunchen in de middag en 's avonds kun je genieten van internationale gerechten.

Naast ontbijt, lunch en diner kun je hier ook een heerlijke high wine doen. Dit is een heel leuk uitje om met vriendinnen, familie of vrienden te doen. Onder het genot van een lekker wijntje en goede hapjes lekker bijpraten. 

Delen

Gasten die via HighWine.nl gereserveerd hebben kunnen achteraf een recensie plaatsen. Dit helpt jou in het maken van een goede keuze en zorgt voor feedback waarmee de locatie nog beter kan inspelen op de wensen van haar gasten. Lees hieronder de achtergelaten recensies.

 • 8.5/10
  Henriette Brink
  21-09-2020
  Verrassend leuke High Wine voor een prima prijs, was goed geregeld en leuke middag gehad.
  Datum van mijn bezoek: 19 september 2020
  Eten & drinken
  9
  Prijs / kwaliteit
  9
  Sfeer
  8
  Service
  8
 • 7.8/10
  Robin
  18-12-2019
  Lekker hoor. Borrelplank met hapjes, verschillende wijnen erbij. Wij vonden het erg leuk. genoten.
  Datum van mijn bezoek: 13 december 2019
  Eten & drinken
  8
  Prijs / kwaliteit
  8
  Sfeer
  8
  Service
  7