High Wine bedrijfsfeest

Met deze heerlijke zomerse temperaturen is het dé perfecte tijd om een bedrijfsfeestje te organiseren. Zo heb je ook de mogelijkheid om iets buiten te doen. Het ideale bedrijfsfeest is een combinatie tussen ontspanning en interactie. Dat kun je perfect samenvoegen tijdens een High Wine bedrijfsfeest: leer meer over wijn én geniet ondertussen van allemaal lekkers.

bedrijfsfeest high wine

Samen proeven

Gezellig samen eten en drinken verbindt mensen. Het schijnt goed te zijn voor de (werk)relaties en zorgt voor teambuilding. Daarom is het ideaal om ook tijdens een bedrijfsuitje lekker samen te eten en drinken. Tijdens een High Wine maak je kennis met verschillende wijnen en daarbij ook nog eens bijpassende hapjes. Aan de hand van de gasten kun je kijken hoe culinair je het wil maken. Zijn de meesten doorgewinterde wijndrinkers of zitten er ook een paar beginners bij? Een High Wine is leuk voor iedereen, kenner of niet, omdat je altijd de kans krijgt om nieuwe smaken te ontdekken. Dit kan lekker laagdrempelig op het terras in de zon of juist in een chique restaurant.

Voor ieder wat wils

Is niet iedereen een wijnliefhebber? Dan wordt er toch aangeraden om eerst verschillende smaken te proberen, wie weet vind je wel iets passends. Daarnaast kan er in de meeste gevallen ook voor een biertje of een frisje worden gekozen. Het leuke aan bier is dat je het net als wijn ook met voedsel kunt combineren. Als er meer bierliefhebbers in de groep zijn kun je ook voor een High Beer kiezen of een combinatie van die twee. Met een ruim aanbod aan kleine gerechtjes en hapjes is er voor ieder wat wils.

Activiteiten

Als jullie het bedrijfsuitje nog iets actiever willen maken, dan zijn er verschillende manieren om een High Wine uit te breiden. Zo kun je er een echte wijnproeverij van maken met blind proeven in groepjes. Wie weet zelfs met een prijs voor de winnaars. Daarnaast is een High Wine ook goed te combineren met een leuk spelletje, zoals een bedrijfsquiz, een pubquiz of een bordspel. In sommige gevallen kun je zelfs een privéruimte of hoek van een restaurant afhuren zodat jullie geen rekening hoeven te houden met andere bezoekers, ideaal toch?

Zelf organiseren?

Je kunt natuurlijk ook helemaal zelf een High Wine bedrijfsfeest organiseren. Dan kunnen jullie bijvoorbeeld zelf de hapjes maken. Liever iets simpeler? Doe dan een wijnproeverij met collega’s en leer wijnproeven met deze tips. Tot slot is het ook leuk om een eigen workshop in elkaar te draaien en zelf wijncocktails te maken. Als dat geen leuke middag wordt…

high wine bedrijfsuitje