High Wine Amsterdam

Als hoofdstad van Nederland, staat Amsterdam bekend als dé plek voor gezelligheid. Er is veel te beleven in Amsterdam. Je kunt er goed winkelen, uitgaan, musea bezoeken en nog veel meer. Als jij een dagje naar de hoofdstad gaat, dan kun je eigenlijk niet weggaan zonder high wine. Er zijn talloze leuke eettentjes die verschillende soorten high wines aanbieden. Wij hebben de leukste voor jou uitgezocht.

Amsterdam

Leuke locaties in Amsterdam:

Filtering

Meer over High Wine in Amsterdam

Als jij een high wine gaat doen in Amsterdam, dan kun je gelijk de stad bezoeken. Er is zo veel te zien! Je kunt het beste van te voren al wat informatie opzoeken, want die dag is zo voorbij. Als je een shopaholic bent, kun je natuurlijk in het centrum winkelen. Rondom de Dam zitten de meeste grote winkelketens. Als jij meer houdt van kleine boetiekjes, dan moet je zeker de 9 Straatjes bezoeken. Hier vind je veel unieke winkeltjes.

Ben jij meer van de bezienswaardigheden en de cultuur? Dan is er ook veel te zien in Amsterdam. Een rondvaart door Amsterdam is een goede manier om veel te zien. Je kunt lekker zitten en om je heen kijken, terwijl een gids meer vertelt over de omgeving. Als je liever zelf op pad gaat, dan kun je het beste zelf een selectie maken. Wil je verschillende musea bezoeken? Dan zijn Madam Tussaus, het Van Gogh Museum, het Anna Frankhuis, Ripley believe it or not of een van de andere zeker aan te raden.

Aan het eind van de middag ben je vast wel uitgeput. Dit is het ultieme moment om bij te komen met een high wine. Een high wine lijkt op het zoetere zusje high tea. Bij een high wine ligt de focus op het proeven van verschillende wijnen in combinatie met de smaken van gerechtjes. Meestal zijn de gerechtjes hartig en bestaan uit vlees, vis, kaas en bijvoorbeeld olijven. Sommige high wines bieden ook zoete hapjes aan. Alle hapjes zijn natuurlijk wel in combinatie met een heerlijke wijn die hierbij aansluit.

Heb jij meer tijd nodig om Amsterdam en al zijn bezienswaardigheden te ontdekken? Dan kun je het beste een leuke Airbnb of Bed and Breakfast boeken.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Wine cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Wine cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden