Fletcher High Wine

Wil jij lekker én voordelig High Wijnen? Dan is de Fletcher High Wine iets voor jou! In samenwerking met Fletcher bieden wij nu ook een High Wine voucher aan die je bij ruim 90 Fletcher locaties door heel Nederland kunt inleveren. Voor maar € 17,50 per persoon geniet je van verschillende wijnen en heerlijke hapjes. Genieten doe je natuurlijk altijd samen, dus nu zijn de vouchers verkrijgbaar per twee personen. Met wie ga jij lekker wijnen? Vouchers zijn geldig t/m 31 juli 2024.

Fletcher aanbieding, nu van €59,- voor €34,95!

We hebben op dit moment de actie waarbij je jouw Fletcher voucher kunt bestellen tegen een speciale actieprijs van slechts €34,95 voor een High Wine voor 2 personen. Dat is nog eens voordelig genieten!

Fletcher High Wine

Koop een High Wine Fletcher voucher cadeaubon
Koop een High Wine Fletcher voucher Geniet van heerlijke High Wine voor nog geen € 17,50 per persoon Koop een Fletcher voucher

Hoe werkt deze High Wine?

Wil jij genieten van een High Wine bij een van de unieke 3- en 4-sterren hotels? Dan is de Fletcher High Wine echt iets voor jou. Reserveren werkt alleen iets anders dan dat je bij ons gewend bent. Je kunt een High Wine bij Fletcher bestellen voor € 34,95 voor 2 personen! Je bestelt een High Wine voucher bij een van de locaties en rekent meteen af. Je krijgt een vouchercode in de mail waarmee je kunt reserveren bij een Fletcher locatie naar keuze. Dit doe je door de code in te vullen op de website en de locatie naar wens en datum te kiezen. Dan hoef je alleen nog maar te wachten tot het moment dat jullie lekker kunnen gaan wijnen!

Geniet van die lekkere wijntjes, de heerlijke hapjes en natuurlijk van de gezelligheid.

Fletcher high wine