Fletcher High Wine

Wil jij lekker én voordelig High Wijnen? Dan is de Fletcher High Wine iets voor jou! In samenwerking met Fletcher bieden wij nu ook een High Wine voucher aan die je bij één van de ruim 95 deelnemende restaurants van Fletcher Hotels door heel Nederland kunt inleveren. Voor maar € 17,50 per persoon geniet je van verschillende wijnen en heerlijke hapjes. Genieten doe je natuurlijk altijd samen, dus nu zijn de vouchers verkrijgbaar per twee personen. Met wie ga jij lekker wijnen? Vouchers zijn geldig t/m 2 jaar na aankoop.

Waar geniet je van?

 • 3 glazen Fletcher’s Cuvée per persoon
 • Een plateau met smakelijke bijpassende warme en koude hapjes

Fletcher aanbieding, nu van €59,- voor €34,95!

We hebben op dit moment de actie waarbij je jouw Fletcher voucher kunt bestellen tegen een speciale actieprijs van slechts €34,95 voor een High Wine voor 2 personen. Dat is nog eens voordelig genieten!

Fletcher High Wine

Koop een High Wine Fletcher voucher cadeaubon
Koop een High Wine Fletcher voucher Geniet van heerlijke High Wine voor nog geen € 17,50 per persoon Koop een Fletcher voucher

Hoe werkt deze High Wine?

Wil jij genieten van een High Wine bij een van de ruim 95 deelnemende restaurants van Fletcher Hotels? Dan is de Fletcher High Wine echt iets voor jou. Reserveren werkt alleen iets anders dan dat je bij ons gewend bent. Je kunt een High Wine bij Fletcher bestellen voor € 34,95 voor 2 personen! Je bestelt een High Wine voucher bij een van de restaurants en rekent meteen af. Je krijgt een vouchercode in de mail waarmee je kunt reserveren bij een restaurant van Fletcher Hotels. Dit doe je door de code in te vullen op de speciale actiewebsite en de locatie en beschikbare datum te kiezen. Dan hoef je alleen nog maar te wachten tot het moment dat jullie lekker kunnen gaan wijnen!

Geniet van die lekkere wijntjes, de heerlijke hapjes en natuurlijk van de gezelligheid.

Actievoorwaarden

 • De unieke reserveringscode geeft recht op een High Wine voor twee personen in één van de
  ruim 95 deelnemende restaurants van Fletcher Hotels.
 • Hotel Gilde, Hotel Amsterdam, Stadshotel Den Haag, Hotel-Restaurant Parkstad-Zuid Limburg, Hotel Rotterdam-Airport, Hotel-Restaurant Oud London, Boutique Hotel Slaak-Rotterdam, Beachclub Zuiderduin, De Kalkovens, Pastarestaurant Laguna, De Kromme Dissel, Restaurant NEXT en Slot Zeist zijn uitgesloten van deelname.
 • De High Wine duurt maximaal 2,5 uur (aanvang mogelijk tussen 14:00-20:00 uur).
 • Vooraf reserveren via de actiewebsite www.borrelenbijfletcher.nl is verplicht en is mogelijk
  tot 24 uur voor aanvang.
 • De inhoud van de High Wine kan per restaurant verschillen.
 • Deze actie is niet geschikt voor een High Wine op een specifieke datum en/of in een specifiek
  restaurant.
 • Voor deze actie wordt per deelnemend restaurant een aantal (maar niet alle beschikbare)
  plaatsen beschikbaar gesteld. Het beschikbare aantal plaatsen varieert per periode en wordt
  beïnvloed door de populariteit van het voorkeursrestaurant op dat moment (als gevolg van
  feestdagen, vakanties, week- of weekenddag etc.).
 • Er zijn niet op ieder moment, bij ieder van de deelnemende restaurants, plaatsen
  beschikbaar voor deze actie. Het kan voorkomen dat de voorkeur voor een restaurant en/of datum niet beschikbaar is. Er dient dan een andere locatie en/of moment gekozen te worden.
 • Er kan geen garantie worden gegeven dat er meerdere reserveringscodes verzilverd kunnen worden voor dezelfde dag in hetzelfde restaurant. Er geldt een maximum van 6 personen (3 unieke reserveringscodes) per gezelschap.
 • Er zijn in ieder geval een of meerdere plaatsen per reserveringscode in een of meerdere van de deelnemende restaurants beschikbaar.
 • Het is mogelijk om zonder opgaaf van reden de aankoop te ontbinden gedurende 14 dagen na aankoop.
 • De unieke reserveringscode is na aankoop 2 jaar geldig.

Fletcher high wine