High Wine in Haarlem

Haarlem is een bruisende stad waar veel te beleven is. Met talloze restaurantjes en barretjes zijn er veel high wine locaties te vinden in Haarlem. Wij hebben de leukste voor jou uitgezocht. Zo kun je tijdens het ontdekken van de stad genieten van de lokale lekkernijen.

Haarlem

Leuke locaties in Haarlem:

Filtering

Meer over High Wine in Haarlem

Haarlem is een bruisende stad die veel te bieden heeft. Als je meer te weten wil komen over de historie van de stad, dan zijn er verschillende oude gebouwen die je kunt bezoeken. Zoals de Grote Kerk, de Jopenkerk of Koepelkathedraal Haarlem. Daarnaast zijn er ook veel musea die jou meer kunnen laten zien over Haarlem.

Ben jij meer van het winkelen? Dan zit je wel goed in Haarlem. Deze stad is ‘dé winkelstad van Nederland’ en vanaf 2012 is Haarlem ook nog eens de meest gevarieerde winkelstad genoemd. Het centrum is ook bekend vanuit het toneel van de Nederlandse televisieserie GTST. Het treinstation is beroemd uit de film Ocean’s Twelve met Brad Pitt en George Clooney!

Wil je even bijkomen van jouw bezoekje aan deze wereldstad? Plof dan neer voor een heerlijke high wine. De high wine is vergelijkbaar met het zoetere zusje high tea. Bij een high wine krijg je meestal hartige hapjes in combinatie met een goed glas wijn. Deze smaakcombinaties zullen je zeker verrassen! In sommige gevallen krijg je ook zoete hapjes. Wat je ook krijgt, het is altijd in combinatie met een goed glas wijn.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Wine cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Wine cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden