High Wine Houten

In het groene buitengebied van Utrecht vind je Houten. In deze stad kun je volop genieten van winkelen, bezienswaardigheden en verschillende restaurants. Het Rond (stadshart) heeft met 140 winkels een veel variatie, voor ieder wat wils! Na ontdekken van deze stad kun je mooi neerploffen voor een gezellige high wine. Wij hebben de leukste high wine-spots voor je uitgezocht.

Houten

Leuke locaties in Houten:

Filtering

Meer over High Wine in Houten

Houten heeft veel te bieden. Als je een natuurliefhebber bent is er veel groen in de omgeving. Zo kun je bijvoorbeeld naar de Kromme Rijnstreek. In dit gebied liggen landgoederen en boomgaarden waar streekproducten worden geproduceerd. Dit gebied is bekend om de forten die een grote rol hebben gespeeld bij de Hollandse waterlinie die in 17e en 8e eeuw gebouwd is. Wil je hier meer over te weten komen? Bezoek dan het Waterliniemuseum.

Daarnaast is de omgeving van Houten ook erg leuk om te ontdekken tijdens fiets- en wandeltochten. Stop dan even bij de stelling van Utrecht. Dit zijn zestien forten die opgesteld zijn in halve cirkels. Na deze natuurroute, kun je ook de indrukwekkende binnenstad bezoeken. Ben je met de auto? Dan kun je de eerste twee uur gratis parkeren in garage Spoorhaag en Kruitmolen. Als je een high wine gaat doen, kun je toch beter met het openbaar vervoer komen. Een high wine is vergelijkbaar met het zoetere zusje high tea. Bij een high wine krijg je vooral hartige hapjes bestaande uit vlees, vis, kaas en meer lekkernijen. In sommige gevallen kun je ook een vegetarische, veganistische of glutenvrije high wine reserveren. Wat je ook voor hapjes krijgt, je bent verzekerd van een goed glas wijn die erbij aansluit.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Wine cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Wine cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden