High Wine in Lelystad

Deze jonge stad is in een korte tijd uitgegroeid tot bruisend centrum. De Zuiderzee werd afgesloten in 1965 en zo werd de grond, waar Lelystad nu staat, drooggelegd. Vervolgens werd Lelystad volgebouwd tot stad. Vandaag de dag zijn er meer dan genoeg horecagelegenheden waar van genoten kan worden. Als dat geen reden is voor een high wine..

Lelystad

Leukste High Wine locaties in Lelystad:

Filtering

Meer weten over Lelystad

Lelystad is onder andere bekend door Batavia Stad. Batavia Stad Fashion Outlet is één van de grootste outlet stores van Nederland. Maar in het Batavia gebied kun je niet alleen maar winkelen, er is veel meer te doen. Het gebied is gelegen aan het Markermeer, waar veel te zien is. Je kunt bijvoorbeeld over het dek van VOC-schip Batavia lopen, op het Bataviawerf. Daarnaast kun je bij museum Nieuw Land een kijkje nemen op de zeebodem. Hier kom je alles te weten over de inpoldering van Flevoland.

Als het gaat om eten en drinken kun je ook goed in Lelystad terecht. Italiaans, Spaans, Grieks, Turks of Amerikaans, je kunt het hier allemaal vinden. Veel van deze restaurants bieden ook een high wine aan. Een high wine is vergelijkbaar met het zoetere zusje high tea. Bij een high wine krijg je meestal hartige hapjes, natuurlijk in combinatie met een goed wijntje. Deze hapjes bestaan meestal uit vlees, vis, kaas, broodjes, olijfjes en meer. Ben je vegetarisch of veganistisch? Dan kun je soms ook een andere variant aanvragen. Wel in combinatie met een lekker wijntje natuurlijk!

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Wine cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Wine cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden