High Wine in Venlo

Venlo is een groene en levendige stad aan de Maas. Bezoek het historisch centrum met unieke winkels en speciaalzaken. Geniet van het lekkere eten en drinken en de ontspannen sfeer in de stad. Met het grote aanbod aan horecalocaties is er voor iedereen iets te vinden. Wij hebben een overzicht gemaakt van de leukste High Wine locaties in Venlo.

Venlo

Leuke locaties in Venlo:

Filtering

Meer over High Wine in Venlo

Venlo is één van de leukste winkelsteden in het zuiden van het land. Het is een oude stad met prachtige oude panden en kleine straatjes. Dit historische beeld van de stad maakt een dagje winkelen een beleving. De winkelstad is opgedeeld in een aantal gebieden. Aan de nieuwe Maasboulevard , de Vleesstraat en de Lomstraat zijn vooral winkels van bekende merken te vinden. In de historische binnenstad zijn leuke boetiekjes en speciaalzaken te vinden. Met name in de Jodenstraat, de Klaasstraat en de Gasthuisstraat zijn gezellige winkeltjes te vinden. Aan de noordzijde van de binnenstad is er een Duits winkelaanbod.

In het Limburgs museum kun je het verhaal van Venlo ontdekken. Het toont een provinciale presentatie met een universeel verhaal. In het Limburgs museum kun je ook de steden Schandelo, Belfeld, Sittard en Valkenburg beleven. Allemaal steden met veel overeenkomsten, maar op een eigen wijze uniek. Museum van Bommel van Dam en het Missiemuseum in Steyl zijn ook aanraders. Venlo heeft genoeg te bieden voor een culturele ontdekkingstocht. Zo zijn er ook prachtige Botanische Tuinen, Kastelen (met kasteeltuinen) en mooie rijksmonumenten te vinden. Bezoek bijvoorbeeld het stadhuis, het pronkstuk van Venlo, of ga langs bij het Kloosterkwartier.

Naast het uitgebreide winkel en culturele aanbod van Venlo is er genoeg ruimte om tot rust te komen in de natuur. Je kunt een bootje huren en een mooie vaartocht maken of bekijk de bootjes vanaf de Stadshaven. Tegen de noordgrens van Venlo ligt Nationaal Park de Maasduinen en aan de Duitse kant ligt een aaneengesloten natuurgebied dat groter is dan de Veluwe. Er zijn genoeg groene mogelijkheden voor een mooie wandeling of fietstocht. In het Julianapark, het Wilhelminapark of het Nolenspark kun je genieten van de rust en de groene natuur in de stad Venlo.

Al die leuke restaurantjes, barretjes en terrassen vormen een goede basis voor een High Wine. De High Wine is vergelijkbaar met het zoetere zusje High Tea. Bij een High Wine ligt de focus op hoe bepaalde gerechtjes aansluiten op de smaken van wijnen. Meestal worden er hartige hapjes geserveerd bestaande uit vlees, vis, kaas en meer. In sommige gevallen krijg je ook zoete hapjes. Wat je ook krijgt, je bent verzekerd van een goed glas wijn!

Zoek jouw favoriete restaurant uit en laat na je bezoek nog een review achter, zodat de keuze voor andere mensen nog makkelijker wordt. Wanneer er een review geschreven is, zie je in het overzicht een cijfer per locatie. Dit cijfer is de gemiddelde beoordeling van bezoekers op aspecten zoals eten, sfeer en service. Zo realiseren we een handige lijst met restaurants om jou te helpen in het maken van een goede keuze.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

Voeg jouw restaurant toe En trek nieuwe gasten aan! lees hier meer over de voordelen