High Wine Amersfoort

Zowel in het historische centrum als in de nieuwe stad zijn veel gezellige restaurantjes en cafés. Wij hebben een selectie gemaakt van de leukste High Wine locaties in Amersfoort. Om jou een handje te helpen met het maken van jouw keuze, kun je informatie, ervaringen en reacties lezen. Waar ga jij wijnen met je vriendinnen?

Amersfoort

Leuke locaties in Amersfoort:

Filtering

Meer over High Wine in Amersfoort

Amersfoort is dé plek voor cultuurliefhebbers: talloze monumenten, musea, muurhuizen, stadspoorten en grachten. Je kunt er zelfs voor kiezen om de cultuurroute te lopen. Als je in Amersfoort bent, zijn er een paar bezienswaardigheden die je eigenlijk niet kunt missen. Zo staat Amersfoort bekend om de Koppelpoort, Onze Lieve Vrouwentoren, Monnikendam en de Sint Joriskerk.

Tussen alle culturele hoogstandjes door, is het tijd om even te relaxen. Wat is er leuker dan bijkomen met lekkere hapjes en een bijpassend wijntje? Een high wine is gebaseerd op het zoetere zusje high tea. Bij een high wine krijg je verschillende hapjes met een goede bijpassende wijn. De kleine gerechtjes bestaan meestal uit vlees, vis, kaas en bijvoorbeeld olijven. In sommige gevallen worden er ook zoete hapjes geserveerd. Dit alles natuurlijk wel in combinatie met een lekker wijntje.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Wine cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Wine cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden