High Wine Wassenaar

Wassenaar is een plaats in de provincie Zuid-Holland. Het is een dorp omringd met een bosrijke omgeving waar ook villa’s, kastelen en landhuizen staan. In Wassenaar ligt Nationaal Park de Hollandse Duinen en je hebt er een fantastische kuststrook. Na al dat moois gezien te hebben kun je heerlijk gaan genieten van een High Wine bij een van de leuke locaties die wij voor jou hebben geselecteerd.

Ben je benieuwd naar meer locaties in de buurt van Wassenaar? Bekijk dan ook Leiden en Den Haag

Wassenaar

Leuke locaties in Wassenaar:

Filtering

Meer over High Wine in Wassenaar

Het gezellige dorp waar je allerlei leuke dingen kan doen is veel in trek bij toeristen. Dit komt voornamelijk door Museum Voorlinden en Attractie Duinrell met het welbekende Tikibad. Wassenaar behoort tot één van de groenste vakantiebestemmingen in Europa. Tussen Wassenaar en Voorschoten heb je een heerlijk gebied met veel wandel- en fietsroutes. Mocht je Wassenaar al helemaal gezien hebben, ga vooral ook naar Voorschoten.  Onze koning Willem-Alexander en koningin Maxima hebben tot begin 2019 op het landgoed Eikenhorst gewoond. In het centrum van Wassenaar staat een oude dorpskerk, daar werd Prinses Alexia gedoopt.

Al die leuke restaurantjes, barretjes en terrassen vormen een goede basis voor een High Wine. De High Wine is vergelijkbaar met het zoetere zusje High Tea. Bij een High Wine ligt de focus op hoe bepaalde gerechtjes aansluiten op de smaken van wijnen. Meestal worden er hartige hapjes geserveerd bestaande uit vlees, vis, kaas en meer. In sommige gevallen krijg je ook zoete hapjes. Wat je ook krijgt, je bent verzekerd van een goed glas wijn!

Zoek jouw favoriete restaurant uit en laat na je bezoek nog een review achter, zodat de keuze voor andere mensen nog makkelijker wordt. Wanneer er een review geschreven is, zie je in het overzicht een cijfer per locatie. Dit cijfer is de gemiddelde beoordeling van bezoekers op aspecten zoals eten, sfeer en service. Zo realiseren we een handige lijst met restaurants om jou te helpen in het maken van een goede keuze.

Alles in Wassenaar gezien en wil je lekker borrelen en wijnen met je vrienden? Wij hebben de leukste locaties voor je uitgezocht. Kies jouw favoriet en reserveer direct!

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

Voeg jouw restaurant toe En trek nieuwe gasten aan! lees hier meer over de voordelen