High Wine in Limburg

De leukste High Wine locaties op de gezelligste plekjes van Limburg

Zoek je een leuke locatie voor een High Wine in de provincie Limburg? Staak je zoektocht, want op deze pagina kun je een overzicht vinden van geschikte locaties. Proef tijdens een High Wine de authentieke wijze, waarin traditioneel en modern met elkaar zijn verweven in steden als Maastricht, Venlo, Roermond of één van de prachtige kleinere plaatsen die Limburg rijk is. Wat Limburg bijzonder maakt, is dat het stadsleven en het dorpsgevoel naadloos in elkaar overgaan.

High Wine in Limburg

Meer over de provincie Limburg

Wist je dat de Vaalserberg, gelegen in Vaals, met een hoogte van 322,7 meter het hoogste punt van Nederland is? Iets verderop in Vaals bevindt zich ook dé labyrint met middenin het bekende drielandenpunt. Precies op dit punt grenst Limburg aan België en Duitsland. Door de unieke ligging heeft Limburg maar liefst 8 internationale luchthavens binnen handbereik, 50% internationale studenten die studeren aan de internationale top-campussen. Deze internationale ambiance inspireert Limburg op een bijzondere manier. Dat kun je horen, je kunt het zien, je kunt het proeven en ervaren!

De diversiteit in Limburg biedt aan cultuur genoeg voor jong en oud. Genieten van muziek en dans kun je tijdens de internationale kunstenfestival Musica Sacra, opera’s, het Notourious Breakdance of de sinds 1970 ’s werelds langslopende popfestival Pinkpop. Als je een echte levensgenieter bent, kun je goed vertoeven in het bourgondische Limburg. Met maar liefst 5 sterrenrestaurant en ontelbare kleine knusse eetgelegenheden heb je genoeg keuze voor heerlijk eten en drinken in de grote maar ook de kleinere steden in de provincie.

High Wine cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Wine cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden