High Wine in Rotterdam

Rotterdam, dé havenstad van Nederland. Naast de haven heeft Rotterdam nog veel meer te bieden. De binnenstad is erg bruisend en gezellig. Hier vind je zowel grote winkelketens als boetiekjes. Aan horeca heeft Rotterdam ook genoeg, je vindt hier talloze restaurantjes, cafés en terrassen. Om jou een overzichtje te geven, hebben wij de leukste high wine-spots uitgezocht.

Rotterdam

Leuke locaties in Rotterdam:

Filtering

Meer over High Wine in Rotterdam

Rotterdam heeft een bijzonder karakter. Vanaf de Wilhelminapier kun je de prachtige skyline bekijken. Vanaf hier ging vroeger de Holland-Amerika Lijn naar New York. Vandaag de dag is de plek bekend om de mooie architectuur. Ook de Kubuswoningen zijn erg karakteristiek. Hierachter vind je de Markthal, een grote foodhall waar je allemaal eten kunt proeven en kopen.

Ben jij een shopaholic? Dan kun je je hart ophalen in Rotterdam. Voor de grote winkelketens moet je op de Lijnbaan en in de Koopgoot zijn. Houd jij meer van boetiekjes? Bezoek dan de Witte de With. Door heel Rotterdam heen vind je restaurantjes en terrassen. Veel van deze restaurantjes bieden ook een high wine aan. Een high wine is dé manier om een gezellige dag af te sluiten in Rotterdam. Broodjes, olijfjes, stukjes kaas of een vleesplankje. Allemaal heerlijke hapjes gecombineerd met een goede bijpassende wijn. Daar kun je toch geen nee tegen zeggen?

We zijn benieuwd welke restaurants jullie naast deze selectie kunnen aanbevelen! Laat je het ons even weten als je bent geweest?

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Wine cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Wine cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden