Over ons

Als jij net als wij ook zo kan genieten van een High Wine, zal je ongetwijfeld al meerdere keren lang hebben moeten zoeken naar leuke adressen om een High Wine te doen. Elke keer weer verschillende restaurants en High Wine menu’s afgaan om een keuze te kunnen maken. Hoe handig zou het echter zijn als iemand voor jou, per stad, al een overzicht heeft gemaakt met de leukste en beste High Wine plekken waar je tevens direct kunt reserveren?

Dat is precies wat we op HighWine.nl hebben gedaan. Wij hebben namelijk per stad, op basis van ervaringen en reviews van echte gebruikers, een overzicht gecreëerd met daarin de beste High Wine locaties.

Van een High Wine in Gouda tot het prachtige Alkmaar. Wij streven met ons platform op landelijke schaal iedereen de mogelijkheid te geven eenvoudig de leukste lokale High Wine plek te vinden.

Waarom een High Wine via ons reserveren

Behalve dat je via ons platform eenvoudig de perfecte locatie kunt vinden, kiezen uit verschillende criteria zoals glutenrij, vegetarisch of vegan kun je ook direct jouw High Wine via ons reserveren!

Hierdoor hoef je:
✓ Pas te betalen als je er daadwerkelijk bent
✓ Geen reserveringskosten te betalen
✓ Geen kosten als je annuleert (m.u.v. de High Wine workshops)

Ideaal toch? HighWine.nl: het platform met de leukste High Wines!

Daarnaast geven we een overzicht van het laatste nieuws, trends en lekkerste recepten om thuis eens te proberen. Blijf op de hoogte via Facebook, Instagram of Twitter.

Voeg jouw restaurant toe En trek nieuwe gasten aan! lees hier meer over de voordelen