High Wine in Maastricht

Maastricht heeft een rijke historie en is een stad met veel gezichten. Kunst, cultuur, architectuur of een mooie natuur? Maastricht heeft het allemaal. Het is niet voor niets een geliefde stad: een echte modestad, een mooie natuur en een bourgondische levensstijl. Dé plek voor een heerlijke High Wine.

 

Maastricht

Leuke locaties in Maastricht:

Filtering

Meer weten over Maastricht

In Maastricht valt zo veel te beleven, dat het niet lukt in een dag. Alleen de musea zijn er al zo talrijk, dat je er dagen aan kunt spenderen. De belangrijkste bezienswaardigheid is wellicht de schatkamer in de Sint Servaas Basiliek. Daarnaast heb je bijvoorbeeld Natuurhistorisch Museum Maastricht, Bonnefantenmuseum, Marres en Museum aan het Vrijthof. Of wat dacht je van Brouwerij Bosch? Dat is letterlijk cultuur proeven!

Ben je een boekenliefhebber? Dan moet je boekhandel Dominicanen bezoeken. Deze is gevestigd in de eeuwenoude Dominicanenkerk en is zo mooi en bijzonder, dat het zelfs een must-see is als je niet van lezen houdt. Daarnaast moet je zeker ook even een kijkje nemen op het Vrijthof. Dit bijzondere plein in hartje stad biedt decor voor vele zomerconcerten, maar de rest van het jaar ook het bezoeken waard. Hier staan ook vaak kraampjes met eten en rondom het plein zijn leuke terrassen en eetgelegenheden. Ook het Onze Lieve Vrouwenplein is een must-see. Op dit plein komen verschillende horecazaken samen op een groot terras in het midden. In de zomer is het goed te vertoeven hier. Hier vind je ook de Basiliek, een mooie kerk die je kunt bezoeken. Hier zijn ook vaak bruiloften te zien. Deze pleinen bieden een goede basis voor een gezellige High Wine.

Heb je het boven de grond allemaal wel gezien? Ga dan underground! Maastricht Underground is de benaming voor hetgeen wat er te zien en te doen is in Fort Sint Pieter, Grotten Noord, de Kazematten en Grotten Zonneberg. Echt een belevenis voor iedereen.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Wine cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Wine cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden