High Wine Roermond

In het gezellige Limburg vind je Roermond, een stad met ruim 58.000 inwoners. Deze stad heeft een mooie ligging aan de samenvloeiing van de Roer en de Maas. Vaar jij met een boot de binnenstad in? Of maak je liever een stadswandeling? Tussendoor kun je mooi stoppen voor een lekkere High Wine bij een van de restaurants. Wij hebben een selectie gemaakt van de leukste High Wine locaties in Roermond.

Ben jij benieuwd naar meer locaties in de buurt van Roermond? Bekijk dan ook Sittard en Venlo.

Roermond

Leuke locaties in Roermond:

Filtering

Meer over High Wine in Roermond

Roermond, de stad aan het water. Vaar jij Roermond binnen of maak je een wandeling langs het water? In de Maasplassen, die aan het centrum liggen, kun je rondvaarten doen, suppen of een bootje huren. Vervolgens kun je zo de stad in lopen om verschillende winkels te bezoeken. Bekijk lokale speciaalzaken, kleine winkelketens en grote winkels. Er is voor ieder wat wils.

Bezoek leuke restaurants, lunchrooms en bars en ervaar de Roermondse gezelligheid. Proef een Roermonds Christoffelgebakje, een Limburgs biertje of geniet van een uitgebreide High Wine.

Na een hele dag ontdekken heb je vast wel behoefte aan een hapje en een drankje. Daarvoor is een high wine perfect! Lekker napraten over alles wat je gezien hebt, onder het genot van verschillende gerechtjes en een goed glas wijn. Een high wine lijkt op het zoetere zusje high tea. Bij een high wine gaat het vooral om hartige hapjes in combinatie met een wijn die hier bij aansluit. Deze smaken versterken elkaar en zorgen voor een echte smaakexplosie!

Bekijk het aanbod in Roermond en kies jouw favoriete locatie voor een gezellige High Wine!

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

Voeg jouw restaurant toe En trek nieuwe gasten aan! lees hier meer over de voordelen