High Wine Brielle

In de provincie Zuid-Holland vind je Brielle, ook wel Den Briel. Deze stad telt ruim 17.000 inwoners en ligt op het eiland Voorne. Bekijk de culturele hotspots of bezoek de leuke winkels en restaurants. Wij hebben een selectie gemaakt van de leukste High Wine locaties in Brielle.

Ben jij benieuwd naar meer locaties in de buurt van Brielle? Bekijk dan ook Rotterdam.

Brielle

Leuke locaties in Brielle:

Filtering

Meer over High Wine in Brielle

Je leest vaak over Brielle in de geschiedenisboeken. Brielle was namelijk de eerste stad in Nederland die in 1572 werd bevrijd door de Spanjaarden. Hier kun je alles over te weten komen tijdens een bezoek aan Historistisch Museum Den Briel. Je kunt ook een leuke wandelroute door de stad doen, dat kan zelfs met gids. Deze gids kan alles vertellen over de omgeving en de historie van Brielle.

Daarnaast kun je leuke winkels bezoeken. Er zijn zowel grote winkelketens als lokale kleine winkels te vinden. Tussendoor kun je een restaurant, terras of lunchroom bezoeken om even bij te komen. Bijvoorbeeld met een lekkere High Wine.

Een high wine lijkt erg op het zoetere zusje high tea. Bij een high wine draait het vooral om hoe de smaken van wijn uitkomen in combinatie met verschillende gerechtjes. Deze gerechtjes zijn meestal hartig en bestaan uit vlees, vis, kaas en bijvoorbeeld olijfjes. In sommige gevallen krijg je ook wat zoete hapjes. Maar dit alles wel in combinatie met een goede wijn die erop aansluit. Op die manier kun je je dag mooi afsluiten!

Bekijk het aanbod in Brielle en kies jouw favoriete locatie voor een gezellige High Wine!

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Wine cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Wine cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden