High Wine in Delft

Delft staat bekend om haar gastvrijheid, gezellige kroegjes en restaurantjes. Sommige van deze restaurantjes bieden ook een high wine aan. High wine Delft heeft een verzameling van de leukste high wine locaties. Deze locaties zijn geselecteerd op basis van recensies en enthousiaste bezoekers.

Delft

Leuke locaties in Delft:

Filtering

Meer over High Wine in Delft

Delft is dé stad van het wereldberoemde Delfts Blauw. Altijd al eens willen eten van een geheel Delfts Blauw gedekte tafel? Dan is een high wine in Delft een goed idee! Een high wine is vergelijkbaar met het zoetere zusje high tea. Bij een high wine kun je verschillende hapjes in combinatie met een goed glas wijn verwachten. De gerechtjes zijn meestal hartig en bestaan uit vlees, vis en kaas. In sommige gevallen krijg je ook heerlijke zoete hapjes. Wat je ook krijgt, het is allemaal in combinatie met een goed glas wijn!

Voor of na je high wine, kun je mooi Delft verkennen. Deze gezellige stad heeft veel te bieden. Wil je wat meer over de geschiedenis van de stad te weten komen? Bezoek dan Museum Prinsenhof. Hier kun je een grote collectie van schilderijen en aardewerk aanschouwen. De slaapkamer van Willem van Oranje is toch wel heel bijzonder. Hij werd hier op 10 juli 1584 vermoord door Balthasar Gerards, de kogelgaten kun je nog zien in de muur. In de Nieuwe Kerk is het familiegraf van het koninklijke huis, waar ook Willem van Oranje is begraven.

Vanuit de eeuwenoude grachtengordel kun je Delft goed verkennen. Vanaf het water kun je alle bezienswaardigheden en de mooie oude boogbruggen bewonderen. Daarnaast zijn er ook hele leuke fiets- en wandelroutes door de stad. Als je onderweg even bij wil komen, geniet dan van een overheerlijke High Wine.

Krijg je Delft niet helemaal ontdekt in een dag? Geen enkel probleem! Ook wat betreft overnachting heb je een uitgebreide keuze: van een goedkope hostel, tot een luxe hotel.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Wine cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Wine cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden