High Wine in Lochem

Lochem is een stad in de Achterhoek met ongeveer 13.000 inwoners. Het groene van Gelderland zie je goed terug rondom Lochem. Trek de natuur in of ontdek alles wat de stad te bieden heeft. Zoals al die restaurants, lunchrooms en barretjes. Sluit jouw dag af met een heerlijke High Wine. Wij hebben de leukste High Wine locaties in Lochem uitgezocht.

Wil je meer locaties bekijken in de buurt van Lochem? Zoek dan eens bij Enschede of Zutphen.

Lochem

Leuke locaties in Lochem:

Filtering

Meer over High Wine in Lochem

In de omgeving van Lochem vind je heel veel groen. Deze stad is daarom ook een uitgelezen plek om even de rust op te zoeken. Ga lekker fietsen of wandelen in de omgeving. Bezoek een van de mooie kastelen in de buurt of trek het bos in.  In het natuurgebied van Lochem vind je een stuwwal, op 49 meter hoogte bevindt zich de Lochemse Berg. Verder op ligt de Kale Berg en de Paaschberg. Het is leuk om tijdens jouw wandelroute langs deze bergen te lopen.

Zoek jij liever de drukte op? Ga dan de stad in. Hier vind je veel verschillende leuke winkeltjes en speciaalzaken. Daarnaast kun je ook nog eens een leuk terrasje pakken op de markt. De gezellige horecagelegenheden bieden een goede basis voor een High Wine. Bekijk het aanbod en kies jouw favoriet.

De High Wine is vergelijkbaar met het zoetere zusje High Tea. Bij een High Wine krijg je vooral hartige hapjes geserveerd in combinatie met een wijn die hier goed bij past. De meeste gerechtjes bestaan uit vlees, vis en kaas. In sommige gevallen worden er ook zoete hapjes geserveerd. Wat je ook krijgt, het is altijd in combinatie met een goede wijn.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.