High Wine Poortugaal

Poortugaal is een goede plek voor een leuke high wine. Poortugaal is een dorp in de gemeente Albrandswaard in Zuid-Holland. Deze plaats staat bekend als ‘een groene oase’ in het Rijnmondgebied. Je kunt hier erg goed wandelen, maar ook in de stad kun je genieten van eten, drinken en natuurlijk een heerlijke high wine.

Poortugaal

Leuke locaties in Poortugaal:

Filtering

Meer over High Wine in Poortugaal

Zowel voor natuurliefhebbers als stadsmensen is Poortugaal erg leuk. Als je het dorp in gaat is de Dorpskerk een mooie bezienswaardigheid. De kerk is in 1500 gebouwd en heeft een toren die uit de 14e eeuw dateert. Vanuit Poortugaal kun je ook mooi de natuur in, zoals de groene oase in het Rijnmondgebied. Heerlijk op de fiets, of juist lekker wandelen. Daarnaast is de Rhoonse Grienden ook heel bijzonder om te bezoeken. Dit is een getijdengebied met geknotte wilgen, opschietend groen en bijzondere planten en dieren. In elk seizoen van het jaar is een wandeling in de grienden een belevenis.

Een High Wine biedt de ideale gelegenheid om je route voor de dag te bepalen. Wil je gaan shoppen, een museum bezoeken of een wandeling door de natuur maken? Of wanneer je juist wilt bijkomen na het slenteren door het dorp. In het centrum van Poortugaal vind je de meeste restaurantjes. Sommige bieden ook een high wine aan. Een high wine is vergelijkbaar met het zoetere zusje high tea. Bij een high wine gaat het vooral om hartige hapjes die meestal bestaan uit vlees, vis, kaas en nog veel meer lekkernijen. In sommige gevallen kun je ook een vegetarische, veganistische of glutenvrije high wine reserveren. Dit staat aangegeven bij de locaties. Wat je ook op je bordje krijgt, het is altijd in combinatie met een goed glas wijn.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Wine cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Wine cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden