High Wine in Oldenzaal

Oldenzaal is een stad én een gemeente in Twente in de provincie Overijssel. Met ruim 30.000 inwoners is Oldenzaal wel echt een stad te noemen. Deze eeuwenoude stad staat bekend om zijn bourgondische sfeer. Er zijn hier talloze restaurants en cafés te vinden die een goede basis zijn voor een gezellige High Wine. Wij hebben de leukste High Wine locaties voor jou uitgezocht.

 

Oldenzaal

Leuke locaties in Oldenzaal:

Filtering

Meer over High Wine in Oldenzaal

De bekende Twentse gastvrijheid zul je in Oldenzaal ervaren op de gezellige terrassen aan de Groote Markt, in de winkelstraatjes en in alle gezellige restaurantjes eromheen. Oldenzaal is daarom dé stad voor een heerlijke High Wine.

Wat is er leuker dan bijkomen met lekkere hapjes en een bijpassend wijntje? Een high wine is gebaseerd op het zoetere zusje high tea. Bij een high wine krijg je verschillende hapjes met een goede bijpassende wijn. De kleine gerechtjes bestaan meestal uit vlees, vis, kaas en bijvoorbeeld olijven. In sommige gevallen worden er ook zoete hapjes geserveerd. Dit alles natuurlijk wel in combinatie met een lekker wijntje.

Als je dan toch in Oldenzaal bent, dan kun je beter meteen de stad ontdekken.  Naast alle leuke winkeltjes en horecagelegenheden die je in het centrum vindt, is er veel meer te beleven. Een bezienswaardigheid die overal bovenuit steekt is de St. Plechelmusbasiliek. Deze kerk is rond 1150 gebouwd, in de jaren daarna zijn er nog meer elementen toegevoegd. Het is een kerk met veel historie, die je zeker moet achterhalen. Daarnaast is het Kalheupinkpark ook zeker een bezoekje waard. Deze tuin werd aangelegd voor de Engelse vrouw van een zoon van de familie, waardoor het nu ook wel de Engelse Tuin wordt genoemd. Je kunt prachtige wandelingen maken door dit natuurgebied met bos, weiden en water. Tot slot kun je een bezoek brengen aan recreatiepark Het Hulsbeek, waar wederom veel te beleven is.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Wine cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Wine cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden