High Wine in Helmond

Helmond, een prachtige stad nabij Eindhoven. De stad staat bekend om zijn markante kasteel, de architectuur en de gezellige terrasjes op de Markt of aan het water. De Brabantse gezelligheid staat hier centraal en dat is goed te merken bij de horeca gelegenheden. Je hebt er een hoop leuke plekjes waar je terecht kunt voor een heerlijke High Wine. Wij hebben de leukste plekjes voor je uitgezocht.

Helmond

Leuke locaties in Helmond:

Filtering

Meer over High Wine in Helmond

Een wandeling door het centrum van Helmond is eigenlijk alles wat je nodig hebt. Helmond heeft een verrassend aanbod aan winkels met bekende winkelketens maar ook een hoop zelfstandige ondernemers. Buiten de winkels om, heb je er ook de Lambertuskerk, het mooie kasteel en de bijzondere architectuur.  Er zijn genoeg leuke dingen te doen in de Brabantse stad!

De High Wine is vergelijkbaar met het zoetere zusje High Tea. Bij een High Wine krijg je vooral hartige hapjes geserveerd in combinatie met een wijn die hier goed bij past. De meeste gerechtjes bestaan uit vlees, vis en kaas. In sommige gevallen worden er ook zoete hapjes geserveerd. Wat je ook krijgt, het is altijd in combinatie met een goede wijn.

Zoek jouw favoriete restaurant uit en laat na je bezoek nog een review achter, zodat de keuze voor andere mensen nog makkelijker wordt. Wanneer er een review geschreven is, zie je in het overzicht een cijfer per locatie. Dit cijfer is de gemiddelde beoordeling van bezoekers op aspecten zoals eten, sfeer en service. Zo realiseren we een handige lijst met restaurants om jou te helpen in het maken van een goede keuze.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Wine cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Wine cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden