High Wine in Uitgeest

Uitgeest is een dorp en gemeente in de regio Kennemerland in de Nederlandse provincie Noord-Holland. In dit dorpje zijn een paar hele leuke restaurantjes te vinden. We hebben de leukste high wine locaties voor je uitgezocht.

Uitgeest

Leuke locaties in Uitgeest:

Filtering

Meer over High Wine in Uitgeest

Uitgeest is een gezellig dorpje waar veel leuks te zien is. Een van deze bezienswaardigheden is de Nederlands-hervormde kerk met 14e-eeuwse toren en de rooms-katholieke kerk in neogotiek. Daarnaast zijn er ook vijf molens te vinden in dit dorp: De Dog, De Kat, de Dorregeestermolen, de Tweede Broekermolen en de zaagmolen De Corneliszoon, de opvolger van de De Jonge Leeuw. De laatste molen bevindt zich aan de Lagendijk op het Industrieel Erfgoedpark ‘De Hoop’. Het Uitgeestermeer en Alkmaardermeer bieden uitgebreide mogelijkheden voor water- en natuurliefhebbers. Aan de rand van het Uitgeestermeer bij Uitgeest is een jachthaven en zeilschool gevestigd.

Wanneer er een review geschreven is, zie je in het overzicht een cijfer per locatie. Dit cijfer is de gemiddelde beoordeling van bezoekers op aspecten zoals eten, sfeer en service. Zo realiseren we een handige lijst met restaurants om jou te helpen in het maken van een goede keuze. Een High Wine is een fantastische manier om je dag mee af te sluiten. Een high wine is vergelijkbaar met het zoetere zusje high tea. Bij een high wine gaat het om het ontdekken van verschillende wijnen en hoe de smaak van de wijn gecombineerd kan worden met bepaalde gerechten. Allerlei hapjes die goed samen gaan met een goede wijn, heerlijk!

Uitgeestenaren hebben het beste van beide werelden: de rust van een dorp en de reuring van de stad om de hoek. Bovendien ligt het Uitgeester- en Alkmaardermeer met zijn gezellige haven om de hoek. De sportievelingen kunnen hun hart ophalen en zeil- en surflessen volgen. Of huur met het gezin een mooie sloep en geniet van een ontspannen dag op het water! Liever van de glijbaan? Dan is openlucht zwembad De Zien wel wat voor je.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Wine cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Wine cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden