High Wine in Eindhoven

Eindhoven, dé winkelstad van het Zuiden, waar de winkels 7 dagen per week geopend zijn. Maar ook de stad van technologie en kennis, die buiten de gebaande paden gaat. Eindhoven is ook een plaats die gastronomisch veel te bieden heeft, dus ook voor een High Wine zit je hier zeker goed. Uit al die restaurantjes, hebben wij de leukste op een rijtje gezet.

Eindhoven

Leuke locaties in Eindhoven:

Filtering

Meer over High Wine in Eindhoven

Met de talloze restaurantjes in Eindhoven, zijn er veel plekken waar je heerlijk kunt high wine-en. High wine is vergelijkbaar met het zoetere zusje high tea. Bij een high wine krijg je vooral hartige hapjes bestaande uit vlees, vis en kaas. Daarnaast krijg je soms ook zoete hapjes. Wat je ook op je bord krijgt, het gaat altijd gepaard met een goed glas wijn.

Voor of nadat je hebt genoten van een high wine, kun je natuurlijk Eindhoven ontdekken. Als je een cultuurliefhebber bent, kun je het DAF Museum, het Van Abbenmuseum en uiteraard het Philips museum bezoeken. Als je een natuurmens bent, dan kun je hier ook je hart ophalen. Pluk je eigen appels in de Philips Fruittuin of ontdek een van de vele parken. Als de avond valt, dan is het heel bijzonder om over Van Gogh-Roosengaarde fietspad te fietsen. Doordat het bezaaid is met duizenden fonkelende steentjes, lijkt het net alsof je door van Gogh’s Sterrennacht rijdt. Maar je kan ook letterlijk de lucht in! De Hovenring is namelijk een hangende fietsrotonde. Een hele leuke ervaring.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Wine cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Wine cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden