High Wine bestellen

Afhalen en bezorgen wordt steeds populairder. Vooral nu de restaurants niet altijd geopend zijn, is het fijn om te kunnen genieten thuis. Heb jij even geen zin om zelf een hele High Wine in elkaar te zetten? Bestel dan gewoon zo’n High Wine Box. Daarnaast is de Borrel Box ook een aanrader, deze is namelijk te combineren met wijn én bier.

De High Wine To Go is ook erg leuk om iemand mee te verrassen. Lekker thuis uitgebreid wijnen met diverse heerlijke hapjes. En dat alles zonder de voorbereiding en rommel. Zo kun je de hele middag of avond in die chill vibe blijven! Heerlijk ontspannen.

Kies jouw favoriete High Wine box uit & bestel direct.

high wine bestellen

High Wine afhalen

Een High Wine is niet alleen leuk in een restaurant. Ook thuis, lekker in de tuin of op een andere plek kan dit erg leuk zijn. Verras iemand! Luid het weekend in met een heerlijke High Wine To Go. Dit kan samen met je partner, met vrienden, vriendinnen, met de buren of bijvoorbeeld gezellig met je moeder. Heerlijk genieten, maar dan zonder alle voorbereidingen.

Wat kun je verwachten?

Als je een High Wine Box gaat bestellen, weet je misschien niet wat je kunt verwachten. Het leuke is ook wel dat je dat niet altijd kan weten. Bij sommige restaurants is het menu van te voren bekend, terwijl de ander je liever verrast. Het kunnen kleine (warme) gerechtjes zijn of een borrelplank met luxe hapjes. Wat je ook krijgt, het is altijd in combinatie met goede wijn. Dat is ook wel makkelijk, want je hoeft zelf dus ook niet na te denken over de wijn-spijs combinaties. Dat regelt het restaurant allemaal voor jou.

Kies jouw favoriet, bestel jouw High Wine Box en geniet!

high wine bestellen

High Wine cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Wine cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden