High Wine Valkenburg

Valkenburg ligt in het zuiden van Limburg. Het is een gezellige maar knusse stad. In de Grotestraat Centrum ervaar je het echte Valkenburg gevoel en vind je veel leuke restaurantjes. We hebben de leukste High Wine locaties voor je uitgezocht.

Valkenburg

Leuke locaties in Valkenburg:

Filtering

Meer over High Wine in Valkenburg

Verscholen tussen de mosgroene heuvels en in het hart van het Heuvelland vind je Valkenburg. Valkenburg is één van de grootste toeristische trekpleisters van Limburg. De stad heeft voor ieder wat wils. Je kunt er heerlijk terrassen, je hebt er prachtige fietsroutes, een kuuroord en niet te vergeten, de grotten.

Al die leuke restaurantjes, barretjes en terrassen vormen een goede basis voor een High Wine. De High Wine is vergelijkbaar met het zoetere zusje High Tea. Bij een High Wine ligt de focus op hoe bepaalde gerechtjes aansluiten op de smaken van wijnen. Meestal worden er hartige hapjes geserveerd bestaande uit vlees, vis, kaas en meer. In sommige gevallen krijg je ook zoete hapjes. Wat je ook krijgt, je bent verzekerd van een goed glas wijn!

Heb je alle toeristische trekpleisters van Valkenburg gezien en wil je heerlijk borrelen en wijn drinken? Wij hebben alvast de leukste locaties voor je uitgezocht. Kies jouw favoriet en reserveer direct!

 

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Wine cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Wine cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden