High Wine in Emmen

Lekker uit eten in Emmen? Ontdek hier leuke High Wine locaties. Emmen is een gezellige plaats in de Nederlandse provincie Drenthe. Hier bieden we je een overzicht aan van de leukste High Wines in de stad en omgeving, zodat je zelf kunt vergelijken en direct online je reservering kunt maken.

Ben jij benieuwd naar meer locaties in de buurt van Emmen? Bekijk dan ook Groningen.

Emmen

Leuke locaties in Emmen:

Filtering

Meer over High Wine in Emmen

Emmen vervult een centrumfunctie in de regio Zuidenveld en daarbuiten. Kenmerkend is de bijzondere stedenbouwkundige opbouw, die ook wel de ‘open, groene stad’ wordt genoemd. Nieuwbouwwijken werden op relatief grote afstand van de bestaande kern gebouwd, om landschappelijk waardevolle gebieden te behouden. De bijnaam van Emmen is Vlinderstad, als indirecte verwijzing naar het voormalige (Noorder) Dierenpark Emmen, dat in maart 2016 werd opgevolgd door Wildlands Adventure Zoo Emmen.

Een High Wine in Emmen is altijd een goed idee! Een High Wine is vergelijkbaar met het zoetere zusje High Tea. Bij een High Wine kun je verschillende hapjes in combinatie met een goed glas wijn verwachten. De gerechtjes zijn meestal hartig en bestaan uit vlees, vis en kaas. In sommige gevallen krijg je ook heerlijke zoete hapjes. Wat je ook krijgt, het is allemaal in combinatie met een goed glas wijn!

In het noordelijke deel van het sfeervolle centrum, ligt historisch Emmen. Hier kun je heerlijk (window)shoppen en slenteren langs de vele lokale winkels en bijzondere boetieks en genieten van een High Wine. Al 150 jaar wordt op vrijdag de warenmarkt gehouden met meer dan 100 kramen en een grote diversiteit aan producten. Ook heeft Emmen Centrum het grootste overdekte winkelcentrum van Noord-Nederland.

Wat betreft kunst en cultuur kun je je hart ophalen in en rondom Emmen. Net buiten het centrum is Centrum Beeldende Kunst gevestigd in een oude melkfabriek. Het industriële uiterlijk gaat goed samen met de moderne kunst en tentoonstellingen die er te zien zijn. Het CBK heeft ook een dependance in het Rensenpark met spannende activiteiten en exposities. In de omgeving van Emmen kun je lekker fietsen, wandelen in het bos én kunst in de natuur bekijken. Bijvoorbeeld in de Beeldentuin in Gees met uitgestrekte gazons, slingerende bospaadjes en thematuinen met allerlei soorten bomen, planten en grassen en verrassende kunstwerken. Na de wandeling kun je in de galerie terecht voor exposities of uitblazen op het terras. Eigenlijk mag je Emmen niet verlaten zonder een hunebed te hebben gezien. Vanaf de Nabershof in Emmen worden dan ook hunebedwandeltochten georganiseerd. Sluit jouw dag dan maar af met een heerlijke High Wine bij een van onze locaties!

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Wine cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Wine cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden