High Wine in Joure

Joure is een gezellig plaatsje in provincie Friesland. Het is een dorp met een stedelijk karakter. Wij hebben een selectie gemaakt van de leukste High Wine locaties in Joure. Wil je dus wat leuks plannen met vriend(inn)en? Ga dan gezellig een dagje cultuur snuiven in Joure en sluit de middag af met een High Wine bij één van onze gezellige locaties. Ben je benieuwd naar locaties in de buurt van Joure? Bekijk dan ook Leeuwarden en Heerenveen.

Joure

Leuke locaties in Joure:

Filtering

Meer over High Wine in Joure

Joure is toch wel een van de mooiste dorpen in provincie Friesland. Het is een populair dorp onder toeristen en dagjes mensen. Er is namelijk super veel te doen en te zien. Het ligt aan het water dus je kan er ook heerlijk zeilen. Wil jij dus lekker op vakantie in Nederland en zoek je de mooiste plekjes in Friesland? Ga dan naar Joure en ontdek de historie, bezienswaardigheden en doe leuke activiteiten. Ook in het centrum van Joure is veel leuks te beleven.

Om de historie van Joure te leren kennen kan je natuurlijk de stad in gaan, ook zou je een museum kunnen bezoeken. Joure is ontstaan als nederzetting op een kruising van waterwegen.  Het kent een rijke historie, mede dankzij de bedrijvigheid van de inwoners ‘de Jousters’. Wist je bijvoorbeeld dat Douwe Egberts, vooral bekend van koffie en thee, in Joure is begonnen? Daarnaast kende Joure ook veel scheepsbouwers, klokkenmakers en meubelmakers. Al die ambachtelijke werkplaatsen zijn nu onderdeel van Museum Joure.

In Joure kan je ook genieten van lekkere snacks en hartige hapjes, uiteraard in combinatie met wijn, ofwel de High Wine. Combineer je dagje weg dan ook met een heerlijke High Wine in Joure en maak er een onvergetelijke ervaring van.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

Voeg jouw restaurant toe En trek nieuwe gasten aan! lees hier meer over de voordelen