High Wine in Middelburg

Middelburg is naast de hoofdstad van Zeeland ook nog eens de grootste stad van de provincie. Eigenlijk is heel Middelburg een bezienswaardigheid te noemen. Doordat het een beschermde stad is, is er veel blijven bestaan. In de binnenstad zijn talloze winkels, restaurantjes, bars en cafés die een goede basis leggen voor een high wine. Wij hebben de leukste high wine-spots voor je uitgezocht!

Middelburg

Leuke locaties in Middelburg:

Filtering

Meer weten over High Wine in Middelburg

Middelburg is een stad waar veel te zien en te doen is. Deze stad, die van oorsprong rijk is, heeft veel prachtige oude panden. Een van de bijzonderste gebouwen is het stadhuis van Middelburg. Midden op het plein staat de Middelburgse Abdij, een mooi historisch gebouw uit de twaalfde eeuw.

Er zijn nog veel meer bezienswaardigheden die de moeite waard zijn, zoals de Vismarkt, de jachthaven, de Kuiperspoort en Lange jan. Wil je meer te weten komen over de historie van Middelburg? Bezoek dan een van de musea. Het historische centrum van Middelburg kun je goed verkennen tijdens een rondvaart. Een gids vertelt alles over de gebouwen die je passeert. Daarnaast is fietsen of wandelen ook een goede manier om de stad te ontdekken. Dan kun je tussendoor mooi stoppen bij de winkeltjes en restaurantjes.

Bijkomen aan het einde van de dag? Dan is een high wine in Middelburg aan te raden! Een high wine is vergelijkbaar met het zoetere zusje high tea. Bij een high wine krijg je vooral hartige hapjes in combinatie met wijn. De hartige hapjes bestaan meestal uit vlees, vis, kaas, broodjes en bijvoorbeeld olijfjes. In sommige gevallen kun je ook een vegetarische of veganistische versie aanvragen. Wat je ook te eten krijgt, het is in ieder geval in combinatie met een goed glas wijn!

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Wine cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Wine cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden