High Wine in Alkmaar

Ben jij op zoek naar een leuke locatie voor een high wine? Bekijk dan ons overzicht van de leukste high wines in Alkmaar. Aangezien Alkmaar de kaasstad van Nederland is, krijg je zeker een goed stukje kaas bij je wijntje. Daarnaast worden er natuurlijk nog veel meer lekkere hapjes geserveerd. Als je een keuze hebt kunnen maken uit het overzicht, dan kun je direct een online reservering maken.

Alkmaar

Leuke locaties in Alkmaar:

Filtering

Meer over High Wine in Alkmaar

In Alkmaar is veel te beleven. In de periode van april tot september kun je elke vrijdagochtend de kaasmarkt bezoeken. Met honderden rijksmonumenten en gemeentelijke monumenten zijn er genoeg historische gebouwen te zien. De shopaholics kunnen hun hart ophalen in de binnenstad van Alkmaar. Je kunt hier heerlijk winkelen bij grote winkelketens of juist in gezellige boetiekjes. Tijd voor een break? Geniet tussen het winkelen door van een lekkere high wine.

Als je niet zo’n liefhebber bent van thee of simpelweg meer trek hebt in een wijntje, dan is een high wine een leuke optie. Een high wine is vergelijkbaar met het zoetere zusje high tea. Bij een high wine krijg je meestal meer hartige hapjes en is de thee vervangen door goede wijn(en). De hapjes die hierbij geserveerd worden bestaan meestal uit kleine gerechtjes met vlees, vis, kaas of olijfjes. In combinatie met een goed glas wijn die moet zorgen voor een ware smaakexplosie.

Als er een review is geschreven, dan staat er een cijfer bij de locatie. Het cijfer is een gemiddelde van de sfeer, service en het eten. Deze recensies maken het misschien iets makkelijker om te kiezen tussen deze leuke locaties. Als je toch komt wijnen in Alkmaar, bezoek dan meteen de must-sees: de verschillende hofjes, de accijnstoren, de Sint-Laurenskerk, het stadhuis en de watertoren. Als je meer tijd nodig hebt om alles te bekijken, dan kun je ook een leuke Bed en Breakfast boeken.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Wine cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Wine cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden