High Wine Amstelveen

Amstelveen is de voorstad van onze bruisende hoofdstad Amsterdam. Gelukkig is er in Amstelveen ook genoeg te doen en te zien. Met ruim twintig parken is Amstelveen echt een groene stad. In Amstelveen kun je ook genieten van een High Wine. Wij hebben de leukste High Wine locaties voor jou geselecteerd.

Amstelveen

Leuke locaties in Amstelveen

Filtering

Meer over High Tea in Amstelveen

Amstelveen is echt een culturele stad. Vanuit de gemeente is het plan ‘De Stad als Podium’ gepresenteerd. Dit betekent dat Amstelveners uit alle lagen van de bevolking toegang krijgen tot kunst en cultuur. Iedereen mag deelnemen, kijken en input leveren. De stad en haar omgeving biedt de ideale plek om de bevolking te prikkelen. Er zijn theaters, ateliers, huiskamers, kerken, pleinen en kunstwerken (van amateurkunstenaars).

Dat Amstelveen een groene stad is, blijkt uit de ruim 20 parken en parkachtige locaties in de stad. Heemparken zijn een Amstelveense uitvinding en de trots van de stad. Het woord ‘heem’ staat voor inheems. Het betekent dat de beplanting tot de oorspronkelijke Nederlandse flora, de wilde planten van ons land, behoort. De parken in Amstelveen zijn geliefd voor joggers, fietsers, ruiters en voor toeristen. Op warme zomerse dagen is een picknick in het park een echte aanrader. Veel parken liggen aan het water, zoals de Amstel of de Ringvaart, wat een mooi uitzicht geeft.

Stadhart Amstelveen is het gezellige winkelcentrum van de stad. Met een uitgebreid aanbod aan winkels kun je hier prima winkelen. Van bekende winkelketens tot een Amstelveens kaashuisje. Het Stadshart heeft ook een ruim en divers aanbod aan cafés, lunchrooms en restaurants. Na het winkelen is het tijd voor een wijntje met je vriendinnen/zussen. Geniet van een heerlijke High Wine met bijpassende hapjes!

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Wine cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Wine cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden