High Wine Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn ligt  aan de Oude Rijn en Gouwe midden in het Groene Hart.  Het gezellige dorp ligt in de provincie Zuid Holland. Een plaats met prachtige natuur, oude monumenten, leuke evenementen en een leuk centrum. Geniet van een heerlijke High Wine bij één van de  horecalocaties die het dorp aanbiedt. Wij hebben voor jou een selectie gemaakt van leuke High Wine locaties.

Alphen aan den Rijn

Leuke locaties in Alphen aan den Rijn

Filtering

Meer over High Wine in Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn heeft een groot aanbod aan rijksmonumenten en oorlogsmonumenten, bijvoorbeeld de Oudshoornse kerk, die in 1665 gesticht is aan de Oude Rijn. De Remonstrantse kerk was vroeger een synagoge voor de Joodse gemeenschap. Korenmolen de Eendracht heeft tot 1955 gewerkt en is nu open voor bezoek. Monument de Ridderhof is geplaatst ter herdenking van de schietpartij in 2011.

Naast monumenten zijn er verschillende attracties te vinden in Alphen aan den Rijn. Zo kun je allerlei soorten vogels ontdekken in het grote vogelpark Avifauna. Of duik de geschiedenis in, in het themapark over de prehistorie, Romeinse Tijd en Middeleeuwen in het Archeon. Theater Castellum is een theatergebouw met theaterzalen, bioscoopzalen, cafés en een restaurant.

Wil je iets actiefs doen in Alphen aan den Rijn? Dan kun je een baantje trekken in zwembad De Hoorn of Aquarijn. De Zegersloot is een prachtig recreatiepark om een mooie wandeling of fietstocht te maken met een leuke kinderboerderij en de Zegerplas. De Zegerplas wordt gebruikt voor diverse watersporten, zoals windsurfen, waterskiën, wakeboarden en sportduiken,

Een dagje in Alphen aan den Rijn sluit je natuurlijk af met een heerlijke High Wine. Geniet van zoete en hartige lekkernijen in combinatie met heerlijke wijn. Een High Wine is een zusje van de bekende High Tea. In plaats van thee wordt er wijn geserveerd en er zullen meer hartige hapjes aanwezig zijn.

Ben jij benieuwd naar meer locaties in de buurt van Alphen aan den Rijn? Bekijk dan ook Gouda en Bodegraven.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

Voeg jouw restaurant toe En trek nieuwe gasten aan! lees hier meer over de voordelen