High Wine in Leiden

In Leiden is veel te beleven. Deze bruisende stad heeft talloze winkeltjes, restaurantjes en barretjes. Mede door de hoeveelheid studenten is het altijd gezellig in deze stad. In de zomer wordt de nieuwe Rijn zelfs omgebouwd tot een varend terras. Uit al deze restaurantjes, hebben wij de leukste high wine-spots gekozen!

Leiden

Leuke High Wine locaties in Leiden:

Filtering

Meer weten over Leiden

Leiden is de laatste jaren een ontwikkeling doorgegaan. De fabrieken zijn verdwenen en daarvoor is een gezellige stad met een universiteit in de plaats gekomen. Mede dankzij de universiteit is Leiden een bruisende (studenten)stad geworden. De bevolking van Leiden behoort zelfs tot de hoogst opgeleide bevolking van Nederland. Toch is de historie van Leiden nog op veel plaatsen terug te vinden. Bekijk de monumenten, oude gebouwen en de grachten. Wil je hier meer over weten? Bezoek dan een van de musea.

Al die leuke restaurantjes, barretjes en terrassen vormen een goede basis voor een high wine. De high wine is vergelijkbaar met het zoetere zusje high tea. Bij een high wine ligt de focus op hoe bepaalde gerechtjes aansluiten op de smaken van wijnen. Meestal worden er hartige hapjes geserveerd bestaande uit vlees, vis, kaas en meer. In sommige gevallen krijg je ook zoete hapjes. Wat je ook krijgt, je bent verzekerd van een goed glas wijn!

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Wine cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Wine cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden