High Wine Drachten

Drachten biedt alles wat je nodig hebt voor een dagje uit. Het centrum heeft een gevarieerd winkelaanbod en verschillende monumentale panden. In de omgeving vind je Nationaal Park De Alde Feanen en het Drents-Friese Wold met bos, heide en stuifzanden. Sluit je dagje Drachten af met een heerlijke High Wine. Wij hebben voor jou de leukste High Wine locaties geselecteerd.

Drachten

Leuke locaties in Drachten:

Filtering

Meer over High Wine in Drachten

Drachten is de hoofdplaats van de gemeente Smallingerland in Friesland. Drachten heeft ongeveer 45.000 inwoners en daarmee naar inwonertal de op één na grootste plaats in Friesland. Door Drachten loopt de Drachtstervaart, een kanaal. Een tochtje met de boot door het kanaal en over de Friese meren kan natuurlijk niet ontbreken tijdens je bezoek aan Drachten. Er zijn verschillende bootverhuurbedrijven waar je een sloepje kunt huren. Je kunt ook een rondvaart boeken of een partyboot.

Aan het Museumplein in Drachten vind je het Museum Dr8888. Dit is één van de meest toonaangevende musea voor moderne kunst in Noord-Nederland en heeft (inter)nationale collecties. Je krijgt een kijkje in de beeldende kunst die tussen de twee wereldoorlogen tot stand kwam, maar ook hedendaagse kunst uit de regio staat centraal. Ook het Karmelklooster is een bezoekje waard. Tot 1993 werd dit gebruikt door ongeschoeide Karmelietessen. Het gebouw heeft een verrassende atmosfeer, kruisgangen en doorkijkjes naar de tuinen.

Het centrum van Drachten heeft een gevarieerd winkelaanbod met bekende winkelketens en kleine boetiekjes. Iedere donderdag en zaterdag is er een gezellige markt op het Raadhuisplein. Het centrum kent ook veel horecavoorzieningen. Langs de Drachstervaart, op de Kaden en op het Raadhuisplein zijn gezellige terrassen te vinden. Reserveer bij één van  de locaties een gezellige High Wine en geniet van verschillende wijnen in combinatie met heerlijke gerechtjes. In de omgeving van Drachten zijn ook leuke dorpjes met High Wine locaties, bijvoorbeeld Beetsterzwaag,

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

Voeg jouw restaurant toe En trek nieuwe gasten aan! lees hier meer over de voordelen