High Wine in Rijswijk

Rijswijk is bekend door de vele bedrijven die zich vestigen in de stad, maar het heeft meer te bieden dan een bedrijvenlocatie. Zo zijn er historische monumenten bewaard gebleven en is er een groot aanbod aan winkels en horeca. In de groene zones van Rijswijk is er ruimte voor een wandeling of te genieten van de rust. Ontdek hieronder de leuke High Wine locaties die de stad en omgeving aanbiedt en kies zelf welke locatie het beste bij je past.

Rijswijk

Leuke locaties in Rijswijk:

Filtering

Meer over High Wine in Rijswijk

De oude historische dorpskern is bewaard gebleven en hier bevinden zich kleine winkeltjes. In de gerestaureerde pandjes zijn verschillende specialisten. De Herenstraat vormt met haar omgeving het historisch hart van Oud-Rijswijk, met als hoogtepunt de Oude Kerk.

Naast het oude winkelcentrum met gespecialiseerde detailhandels is het ook mogelijk om moderne winkels te bezoeken. In het bijna volledig overdekte winkelcentrum de Bogaard bevinden zich bijna 180 winkels. Bijkomen kan op een van de gezellige terrassen onder het genot van High Wine. Een goed glas wijn met bijpassende zoete en hartige hapjes om lekker te genieten.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Wine cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Wine cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden