High Wine Bodegraven

In de provincie Zuid-Holland, in de buurt van Gouda en Alphen aan den Rijn vind je Bodegraven. Bodegraven is een dorpje met ongeveer 20.000 inwoners. Daarnaast is dit een voormalige gemeente, vanaf 2011 werd dit gefuseerd tot de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Zowel in het gezellige stadje als in de mooie groene omgeving van Bodegraven zijn leuke restaurants te vinden. Wij hebben een selectie gemaakt van de leukste High Wine locaties in Bodegraven.

Bodegraven

Leuke locaties in Bodegraven

Filtering

Meer over High Wine in Bodegraven

De drukte van de randstad en de rust van het platteland: in Bodegraven heb je het beide. In gemeente Bodegraven-Reeuwijk is veel te doen. Net voor Bodegraven vind je de Reeuwijkse Plassen, een prachtig plassengebied waar je kunt wandelen, zwemmen, varen en recreëren.  In de zomer trekken veel mensen in de omgeving hier naartoe voor een dagje genieten van alle mogelijkheden van het water. In mooie dagen van de winter gaan hier velen wandelen.

Elk dorpje heeft zijn eigen karakter. In het centrum van Bodegraven zijn veel winkeltjes, restaurants en cafés gevestigd. Daarnaast worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Ook buiten de stad, op het platteland, vind je veel leuke horecamogelijkheden. Sommige van deze restaurants lenen zich goed voor een heerlijke High Wine.

Een high wine lijkt op het zoetere zusje high tea. Bij een high wine ligt de focus op het proeven van verschillende wijnen in combinatie met de smaken van gerechtjes. Meestal zijn de gerechtjes hartig en bestaan uit vlees, vis, kaas en bijvoorbeeld olijven. Sommige high wines bieden ook zoete hapjes aan. Alle hapjes zijn natuurlijk wel in combinatie met een heerlijke wijn die hierbij aansluit.

Bekijk het aanbod in Bodegraven en kies jouw favoriete locatie voor een gezellige High Wine!

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Wine cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Wine cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden