High Wine in Nijmegen

Een week per jaar is Nijmegen het middelpunt van één van de grootste wandelevenementen ter wereld: de Nijmeegse Vierdaagse. Maar ook de rest van het jaar is de stad een bezoek waard. Deze gezellige studentenstad heeft een rijke historie en veel sfeervolle restaurants en cafés. Een High Wine in Nijmegen is de perfecte gelegenheid om gezellig en lekker de dag te beginnen of af te sluiten.

Nijmegen

Leuke locaties in Nijmegen:

Filtering

Meer over High Wine in Nijmegen

Nijmegen is de perfecte bestemming voor een dagje uit tijdens alle seizoenen van het jaar. In de zomer zitten de terrassen in het centrum vol. Je kunt prachtig wandelen in de omgeving van de stad of een fietstocht maken langs de langste rivier van Nederland, de Linge. Wanneer de temperatuur daalt dan gaan de terrasverwarmers naar buiten en kun je lekker shoppen in het gezellige winkelcentrum. Op écht koude dagen kun je zelfs schaatsen op het centrale plein. In de herfst zijn de bossen in de omgeving van Nijmegen heerlijk om door te struinen. De historische stadswandeling is de perfecte manier om de stad te ontdekken, welk seizoen het ook is.

Niet alleen het centrum van de stad leent zich voor een dagje uit, maar ook in de omgeving van Nijmegen is genoeg te zien. Een heel aantal buitenplaatsen, kastelen en musea vertellen meer over de veelbewogen geschiedenis van de streek.

Na een hele dag ontdekken heb je vast wel behoefte aan een hapje en een drankje. Daarvoor is een high wine perfect! Lekker napraten over alles wat je gezien hebt, onder het genot van verschillende gerechtjes en een goed glas wijn. Een high wine lijkt op het zoetere zusje high tea. Bij een high wine gaat het vooral om hartige hapjes in combinatie met een wijn die hier bij aansluit. Deze smaken versterken elkaar en zorgen voor een echte smaakexplosie!

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Wine cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Wine cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden