High Wine Renesse

Renesse is een gezellig, toeristisch dorpje in Zeeland. Het dorp is zo geliefd, omdat het te vinden is aan de Kop van Schouwen op Schouwen-Duiveland. Dit is een prachtige ligging aan de zee. Daarnaast zijn er ook veel gezellige restaurants en bars die een goede basis leggen voor een gezellige High Wine. Wij hebben de leukste High Wine locaties voor jou uitgezocht.

Ben jij benieuwd naar meer locaties in de buurt van Renesse? Bekijk dan ook Middelburg.

Renesse

Leuke locaties in Renesse:

Filtering

Meer over High Wine in Renesse

Renesse is een bruisende plek waar veel vakantiegangers naar toe trekken. Dat is ook niet zo gek met ruim 17 kilometer strand. Naast het prachtige strand waar het goed vertoeven is, vind je ook bossen in Renesse. Je kunt dus erg leuk de natuur in trekken.

Slot Moermond kun je ook zeker niet missen. Dit slot uit 1513 staat op een prachtig landgoed. Loop terug via het dorp en bezoek leuke winkeltjes. Hier zijn er ook veel gezellige restaurants, terrassen en bars. Waar je terecht kunt voor een lekker drankje of voor een gezellige High Wine.

Na een hele dag ontdekken heb je vast wel behoefte aan een hapje en een drankje. Daarvoor is een High Wine perfect! Lekker napraten over alles wat je gezien hebt, onder het genot van verschillende gerechtjes en een goed glas wijn. Een High Wine lijkt op het zoetere zusje High Tea. Bij een High Wine gaat het vooral om hartige hapjes in combinatie met een wijn die hier bij aansluit. Deze smaken versterken elkaar en zorgen voor een echte smaakexplosie!

Bekijk het aanbod in Renesse en kies jouw favoriete locatie voor een gezellige High Wine!

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.