High Wine in Schiedam

Schiedam was vroeger wereldberoemd op het gebied van visserij, scheepsbouw en jenever. Wandel door de mooie oude binnenstad en zie pakhuizen en branderijen van de vroegere jeneverhandel. Bezoek kleine, ambachtelijke winkels of maak een mooie rondvaart door de havens van Schiedam. Naast de liefde voor jenever zijn ze in Schiedam ook niet vies van een wijntje. Wij hebben de leukste locaties voor een High Wine in Schiedam hier verzameld.

Schiedam

Leuke High Wine locaties Schiedam

Filtering

Meer over High Wine in Schiedam

Schiedam ligt tegen Rotterdam aan, is op loopafstand van Delft en heeft zo’n 80.000 inwoners. Schiedam is bekend om zijn historische binnenstad met oude havens. Een deel van Schiedam is een beschermd stadsgezicht waar een aantal rijksmonumenten, gemeentelijke monumenten en oorlogsmonumenten zichtbaar zijn. Zo is op de grote markt het Oude Stadhuis te vinden en ook de St. Janskerk is een aanrader om heen te gaan. Daarnaast zijn er oude, ambachtelijke winkels en leuke restaurantjes te vinden.

De mooie geschiedenis van Schiedam kan je ook ontdekken vanaf een fluisterboot. Op een milieuvriendelijke fluisterboot wordt er langs de pakhuizen, branderijen en de hoogste molens ter wereld gevaren. Een gids geeft toelichting door informatieve verhalen en anekdotes te vertellen tijdens de rondvaart. Na de rondvaart of dagje cultuursnuiven in de stad is het tijd om bij te komen. Met een High Wine kun je in combinatie met een goed glas genieten van zoete en vooral hartige hapjes.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Wine cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Wine cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden