High Wine in Tilburg

Tilburg, de op 6 na grootste stad van Nederland. In deze stad is veel te beleven. In de kroegen, restaurantjes en bars voel je die Brabantse gezelligheid. Veel van deze plekken bieden een goede basis voor een gezellige high wine. Wij hebben de leukste high wine-spots voor je op een rij gezet.

Tilburg

Leuke locaties in Tilburg:

Filtering

Meer over High Wine in Tilburg

Brabant staat bekend om zijn gezelligheid. Tilburg heeft vijf gebieden met uitgaansgelegenheden: de Heuvel, de Korte Heuvel, het Piusplein, de Oude Markt en de Stadhuisstraat. Wij hebben een selectie gemaakt van de leukste high wine locaties.

Een high wine is vergelijkbaar met het zoetere zusje high tea. Bij een high wine krijg je meestal hartige hapjes, natuurlijk in combinatie met een wijntje. De gerechtjes bestaan meestal uit vlees, vis, kaas, broodjes en meer. Er zijn restaurants die ook vegetarische en veganistische versies aanbieden. In sommige gevallen krijg je er ook zoetigheid bij. Wat je ook krijgt, je bent verzekerd van een goed glas wijn!

In Tilburg vind je een mengelmoes aan restaurantsoorten. Doordat er veel studenten in deze stad wonen, zijn er ook veel studentikoze restaurantjes. Maar er zijn ook talloze chique restaurants. Wat past het beste bij jou? Maak kennis met de restaurantjes tijdens een gezellige high wine.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Wine cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Wine cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden