High Wine Noordwijk

Midden in de bollenstreek aan de Nederlandse kust ligt Noordwijk. In deze badplaats kun je er winkelen, fietsen of wandelen en uiteraard genieten van een heerlijk 13 kilometer lange strand en het prachtige duingebied. Zin om bij te kletsen onder het genot van een borrelhapjes en wijn? Geniet van een heerlijke High Wine bij één van deze leuke locaties!

Ben je benieuwd naar meer locaties in de buurt van Noordwijk? Bekijk dan ook eens Leiden of Haarlem

 

Noordwijk

Leuke locaties in Noordwijk:

Filtering

Meer over High Tea in Noordwijk

In het voorjaar staat Noordwijk in teken van allerlei bloeiende bollenvelden. Dankzij de ligging in het hart van de Bollenstreek kun je een heerlijke fietstocht maken door de miljoenen bloeiende tulpen. Breng een bezoek aan de Keukenhof en het bloemencorso. Wil je liever iets actiefs? Er zijn genoeg wandel- en fietsroutes in en rondom Noordwijk. Ook kun je in Noordwijk mini-golfen, trampoline springen en op ongeveer 20 minuten rijden van Noordwijk ligt Linnaeushof, dit is de grootst speeltuin van Europa. Uiteraard sluit je je dag af in één van de vele restaurants in Noordwijk.

Al die leuke restaurantjes, barretjes en terrassen vormen een goede basis voor een High Wine. De High Wine is vergelijkbaar met het zoetere zusje High Tea. Bij een High Wine ligt de focus op hoe bepaalde gerechtjes aansluiten op de smaken van wijnen. Meestal worden er hartige hapjes geserveerd bestaande uit vlees, vis, kaas en meer. In sommige gevallen krijg je ook zoete hapjes. Wat je ook krijgt, je bent verzekerd van een goed glas wijn!

Wanneer er een review geschreven is, zie je in het overzicht een cijfer per locatie. Dit cijfer is de gemiddelde beoordeling van bezoekers op aspecten zoals eten, sfeer en service. Zo realiseren we een handige lijst met restaurants om jou te helpen in het maken van een goede keuze.

Alles verkend en wil je lekker borrelen en wijnen? Wij hebben de leukste locaties voor je uitgezocht. Kies jouw favoriet en reserveer direct!

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Wine cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Wine cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden