High Wine in Apeldoorn

Apeldoorn heeft veel te bieden. De stad staat bekend om Paleis Het Loo, maar er is nog veel meer te zien. In de binnenstad vind je zowel grote winkelketens als lokale boetiekjes. In het centrum zijn talloze terrassen, cafés en restaurants. Sommige van deze restaurantjes bieden ook een high wine aan. Wij hebben de leukste high wine locaties voor je uitgezocht.

Apeldoorn

Leuke locaties in Apeldoorn:

Filtering

Meer over High Wine in Apeldoorn

In Apeldoorn is veel te beleven en te zien. Gaan jullie een dagje winkelen of gaan jullie op culturele tour? Een bezienswaardigheid is zeker het voormalige zendstation Radio Kootwijk. Dit monumentale pand werd een eeuw geleden gebouwd met een bijzonder doel, om via de radio contact met toenmalig Nederlands-Indië te maken. Daarnaast is het ook erg leuk om hét cultuurhuis van Apeldoorn te ontdekken: CODA. Dit is een museum, bibliotheek en archief in één.

De omgeving kan te ook goed met de benenwagen ontdekken. Bekijk eens de stadswandelingen, want die zijn echt de moeite waard. Daarnaast zijn de bossen rondom Apeldoorn ook erg mooi om te wandelen. Wil je na deze indrukwekkende dag bijkomen? Doe dan een high wine! Een high wine lijkt erg op het zoetere zusje high tea. Bij een high wine draait het vooral om hoe de smaken van wijn uitkomen in combinatie met verschillende gerechtjes. Deze gerechtjes zijn meestal hartig en bestaan uit vlees, vis, kaas en bijvoorbeeld olijfjes. In sommige gevallen krijg je ook wat zoete hapjes. Maar dit alles wel in combinatie met een goede wijn die erop aansluit. Op die manier kun je je dag mooi afsluiten!

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Wine cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Wine cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden