High Wine Den Bosch

Den Bosch ligt in Noord Brabant en heet officieel ‘s-Hertogenbosch. Bij een bezoek aan deze 4e grootste stad van Noord Brabant kan een bezichtiging aan de Sint-Janskathedraal niet ontbreken. De stad staat bekend om haar gezelligheid en vriendelijke inwoners. De Korte Putstraat is een bekende straat waar je in Den Bosch terecht kunt voor een hapje en een drankje. Uiteraard kun je in deze stad ook terecht voor een High Wine.

Den Bosch

Leuke locaties in Den Bosch:

Filtering

Meer over High Wine in Den Bosch

De Bossche Bol is een gebakspecialiteit uit Den Bosch. De bol wordt gebakken van soezenbeslag, daarna gevuld met slagroom en geglazuurd met gesmolten chocolade. De bol wordt in Den Bosch zelf een ‘sjekladebol’ genoemd. Wie weet kun je deze wel proeven tijdens de High Wine. Krijg je alleen hartige hapjes? Dan kun je langs gaan bij Banketbakkerij Jan de Groot. Dit is één van de belangrijke producenten van de bollen.

Tussen het bewonderen van Den Bosch door, is het tijd om even te relaxen. Wat is er leuker dan bijkomen met lekkere hapjes en een bijpassend wijntje? Een high wine is gebaseerd op het zoetere zusje high tea. Bij een high wine krijg je verschillende hapjes met een goede bijpassende wijn. De kleine gerechtjes bestaan meestal uit vlees, vis, kaas en bijvoorbeeld olijven. In sommige gevallen worden er ook zoete hapjes geserveerd. Dit alles natuurlijk wel in combinatie met een lekker wijntje.

De VVV van Den Bosch heeft een top 10 gemaakt van bestemmingen die je gezien moet hebben in Den Bosch. Ervaar de rust in het Bossche Broek en geniet van de skyline van de stad. Bezoek het plein de Markt, het oudste plein van de stad. Geniet van lekkernijen in de Korte Putstraat of op de Parade. De hypermoderne wijk ‘Het Paleiskwartier’ is ook een bezoekje waard of kom shoppen in de Snellestraat. Liever de natuur in? Ga dan naar de Moerputten of midden in de stad naar de Jeroen Bosch tuin. Ook de nieuwe tramkade is een tip van het VVV of ga lekker borrelen in de Uilenburg.

Kortom, genoeg tips om naast je High Wine in Den Bosch van te profiteren. Benieuwd naar meer leuke locaties? Bekijk dan ook High Wine in Vlijmen.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Wine cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Wine cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden