High Wine in Dordrecht

Dordrecht is een gezellige stad waar veel te zien is. Als je een bezoekje gaat brengen aan deze stad, dan is een high wine in Dordrecht zeker aan te raden. Er zijn veel restaurantjes die een high wine aanbieden. Wij hebben een selectie gemaakt van de leukste locaties!

Dordrecht

Leuke locaties in Dordrecht:

Filtering

Meer over High Wine in Dordrecht

Door het aanbod van talloze verschillende restaurantjes is Dordrecht een leuke stad voor een high wine. Een high wine is vergelijkbaar met het zoetere zusje high tea. Bij een high wine krijg je vooral hartige hapjes geserveerd in combinatie met een wijn die erbij past. Deze hapjes bestaan meestal uit vlees, vis en kaas. In sommige gevallen krijg je ook zoete hapjes geserveerd. Het is altijd een verrassing wat er op je bord komt te liggen, maar dat hier een lekkere wijn bij zit is zeker.

Voor of na je high wine, kun je mooi Dordrecht ontdekken. Het is een echte aanrader om het ‘Rondje Dordt’ te wandelen. Tijdens deze wandeling kom je langs de binnenstadshavens, monumenten en historische plekjes. Daarnaast kun je ook andere bekende monumenten bezoeken zoals de Grote Kerk, Het Hof en de oude burgemeesterswoning ‘Huis van Gijn’. Wil je nog meer zien? Speel dan toerist in eigen land en fiets door de waterrijke omgeving naar de molens van Kinderdijk en Nationaal Park De Biesbosch.

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Wine cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Wine cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden