High Wine Naaldwijk

Naaldwijk is de hoofdplaats van gemeente Westland en ligt in Zuid-Holland. Deze gezellige stad telt ongeveer 21.000 inwoners. In het centrum kun je terecht voor leuke winkels of een gezellig terrasje. Vanuit Naaldwijk ben je ook zo op het strand. Veel te doen, zien en beleven dus! Combineer jouw dag met een heerlijke High Wine. Wij hebben de leukste High Wine locaties voor jou uitgezocht.

Ben jij benieuwd naar meer locaties in de buurt van Naaldwijk? Bekijk dan ook Den Haag en Delft.

Naaldwijk

Leuke locaties in Naaldwijk:

Filtering

Meer over High Wine in Naaldwijk

In het centrum van Naaldwijk kun je erg leuk winkelen. Er is een aanbod van ruim 150 winkels, waarvan grote winkelketens en kleine speciaalzaken. Door de gehele stad heen vind je mooie bezienswaardigheden. Doe jouw eigen tour door de stad en bezoek St. Adrianuskerk, het Heilige Geesthofje (uit de 15e eeuw), het Oude Raadhuis (uit 1561), de Oude Kerk en nog veel. Daarnaast is de Watertoren ook echt de moeite waard! Loop terug naar Winkelcentrum De Tuinen om daar wat leuke winkels te bekijken. Is het tijd om even bij te komen? Doe dat dan met een heerlijke High Wine bij een van de locaties in Naaldwijk. Op het bruisende terras van het Wilhelminaplein kun je een lekker drankje drinken. Maar er zijn nog veel meer leuke locaties in de stad waar je terecht kunt.

Een high wine in Naaldwijk is zeker een goed idee! Een high wine is vergelijkbaar met het zoetere zusje high tea. Bij een high wine kun je verschillende hapjes in combinatie met een goed glas wijn verwachten. De gerechtjes zijn meestal hartig en bestaan uit vlees, vis en kaas. In sommige gevallen krijg je ook heerlijke zoete hapjes. Wat je ook krijgt, het is allemaal in combinatie met een goed glas wijn!

Bekijk het aanbod in Naaldwijk en kies jouw favoriete locatie voor een gezellige High Wine!

Bekijk ook alle aanbiedingen in de regio.

High Wine cadeaubon
Verras vrienden of familie Met een High Wine cadeaubon! Bekijk de mogelijkheden